Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ: Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Μαθιός και Βασιλική ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα στο θέμα του Λάζαρου. Χρήστος και Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συμφωνούν να το πάνε αργά. Ο Τόλης γνωρίζει τη Λεμονιά στην Καλλιόπη που την τσεκάρει, να δει περί τίνος πρόκειται.

Η Σάντρα τσακώνεται με τον Βαγγέλη που προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο, ενώ θυμώνει και με τον Παύλο, που την ρωτάει αν της αρέσει, κάποιος που δεν πρέπει.

Θοδώρα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους, που ενορχήστρωσε την επίθεση.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.



Η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη, και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπά-Μιχάλη. Η κόρη του γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου.

Ο Μαθιός, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδερφό του, εξοργίζοντάς την…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λευκάδα: Μαχαίρωσαν 23χρονο μετά από συμπλοκή – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό...