Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ποιος είναι ο γοητευτικός Τάσος που βγάζει στο κλαρί την Δεσποινιώ αλλά ταυτόχρονα την ερωτεύεται;

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Ένα από τα πρόσωπα – κλειδί της σειράς, Ψυχοκόρες, είναι ο γοητευτικός Τάσος που έχει μπει στη ζωή της Νέλλας για τα καλά και που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση.

Η σειρά έχει καταφέρει να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές τόσο για την υπόθεση όσο και για τα σκηνικά αλλά και την ερμηνεία των ηθοποιών.

Πρόκειται για μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τάσος Μέρμηγκας (Αλέξανδρος Βάρθης)

Είναι φίλος της οικογένειας Κοτρώτση και εραστής της Νέλλας. Ένας γοητευτικός απατεώνας και λάτρης του γυναικείου φύλου – κυρίως όσων γυναικών έχουν γεμάτο πορτοφόλι. Κυνηγάει πάντα το εύκολο χρήμα και γι’ αυτό εμπλέκεται σε πολλές παράνομες δραστηριότητες, όπως λαθρεμπόριο και τζόγο. Κάθε φορά που ξεμένει από λεφτά, τρέχει πίσω από το επόμενο θύμα του που θα του εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Ως πότε, όμως, θα καταφέρνει να εξαπατά και να ξεφεύγει;

Ο Τάσος γνωρίζει τις αδερφές Πολύζου σε μία από τις επισκέψεις του στην οικία Κοτρώτση και αμέσως του κεντρίζει το ενδιαφέρον η Δεσποινιώ. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της νεαρής ψυχοκόρης, αφού μαζί του θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα βαδίσει σε μονοπάτια που ποτέ της δεν είχε φανταστεί…

Spoiler Alert

Για όσους βρίσκονται ήδη στον τρίτο κύκλο της σειράς μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ έχουν δει το πώς έχει εξελιχθεί ο Τάσος!

Μαζί με τη Βικτωρία είχαν αποφασίσει να βγάλουν στο κλαρί την Δεσποινιώ λόγω της ομορφιάς της αλλά και της αθωότητάς της.

Πρώτος στόχος ήταν καλλιστεία και μετά θα ακολουθούσαν τα επόμενα σχέδιά τους!

Μόνο που ο Τάσος ξεκίνησε να την ερωτεύεται, με αποτέλεσμα να θέλει να την σώσει από όλο αυτό που θα βίωνε στη συνέχεια.

Η Βικτωρία έχοντας αντιληφθεί ότι ο συνεργάτης της θα της χαλάσει την δουλειά του έστησε καρτέρι και τον έκλεισε στην φυλακή!



Έκτοτε όλα άλλαξαν! Η Δεσποινιώ θεωρεί ότι ο Τάσος ήθελε να την εκμεταλλευτεί, η Βικτωρία κάνει την ανήξερη αλλά συμπονετική φίλη της και ο Τάσος βγαίνει από τη φυλακή και περιφέρεται σαν το ρεμάλι!

Δεν μπορεί να βρει την Δεσποινιώ και ταυτόχρονα ψάχνει χρήματα σε διάφορες κυρίες που είχε συναναστραφεί στο παρελθόν δίχως όμως αποτέλεσμα!

Θα καταφέρει να την βρει και να εκτοπίσει την Βικτωρία που έστησε ολόκληρη πλεκτάνη;

Πηγή: znews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ