Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Δεσποινιώ δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Ο Κοσμάς είναι σοκαρισμένος από την αυτοκτονία του εργάτη, ενώ για πρώτη φορά σε ένα ξέσπασμα του παρενοχλεί τη Μαρίκα. Η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και γοητεύεται.

Ο Σώτος βοηθά τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Η Φρόσω αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο…

Η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι του Κοτρώτση για την ευημερία των ψυχοκορών τους. Ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη.

Η Νέλλα χειροτερεύει κι ο γιατρός παραδέχεται στο Σώτο την εξάρτησή της από οπιούχα, ενώ ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Η Μάγια κι ο Αρδίτης διαφωνούν για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει.

Ο Κοσμάς κι ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν. Οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει.



Ο Μέλιος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και της δίνει στην Ευανθία να τις φυλάξει για το γάμο του με την Φρόσω. Η Ευανθία πιστεύει πως η Φρόσω είναι έγκυος. Η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ