Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ: Ο Σώτος φροντίζει τη Δεσποινιώ και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αρδίτης θυμώνει με τη Μάγια επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της.


Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία, ενώ εκείνη του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Η Μαρίκα θέλει να σώσει τη Δεσποινιώ τόσο από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου όσο και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά.

Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στην κάμαρή της. Στο εργοστάσιο οι εργάτες ξεσηκώνονται και ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Τάσος μαθαίνει στη Νέλλα τανγκό, ωστόσο το ενδιαφέρον του για τη Δεσποινιώ κατά τη διάρκεια της πρόβας, πυροδοτεί την παρανοϊκή ζήλια της. Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο.

Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, και αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια κι ο θαυμασμός.



Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει να βγουν μόνοι τους η Φρόσω και ο Μέλιος στον περιοδεύοντα κινηματογράφο που επισκέπτεται το χωριό τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ