Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: Ο Νικόλας λέει στον Άλκη ότι δεν μπορεί να προχωρήσει με την υιοθεσία

Καθηλώνουν εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1.

Ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι της Σοφίας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι να μείνει. Θέλει πίσω τη Σοφία, αλλά βρίσκεται εpωτικά και με τη Μίνα. Η Κάτια δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Άλκη και τον θυμό του. Η Έλσα ενημερώνει τον πατέρα της πως θα μείνει μαζί στο σπίτι τους και ο Μάριος.

Η Αθηνά και η Αννίτα κατηγορούν η μία την άλλη την ώρα της συνεδρίας τους με τον Άλκη. Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να τα βρουν; Η Έλενα και ο Νικόλας θα συναντήσουν τη Μελίνα, το κoριτσάκι που θέλουν να υιοθετήσουν. Κι ενώ η Έλενα πετά από τη χαρά της, ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και εκμυστηρεύεται στον Άλκη ότι δεν μπορεί προχωρήσει με την υιοθεσία. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στη ζωή του Φίλιππου, τη στιγμή που αυτός έχει ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αλέξη…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την Κάτια, που αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Έλενα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην γνωριμία που θα της αλλάξει την ζωή και ο Νικόλας της υπόσχεται να είναι δίπλα της σε αυτό το ταξίδι.


Η Σοφία αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει στον χωρισμό της με τον Κοσμά, αλλά ο Πάρης δείχνει να δυσκολεύεται να το αποδεχτεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την οικογένεια του Φίλιππου, αλλά ο Φίλιππος νιώθει τον τρόπο του παραβιαστικό.

Η Αθηνά θα ενημερώσει την Κάτια ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη οφείλεται στην ασθένεια του και ο Άλκης για πρώτη φόρα θα παραδεχτεί τον φόβο του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ