Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Η Βικτώρια σχεδιάζει την απόδρασή της στη Βραζιλία

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.

Η Γεωργία σκέφτεται να το σκάσει μαζί με τον Πάρη και το μωρό.

Από την άλλη, η Βικτώρια σχεδιάζει την απόδρασή της στη Βραζιλία, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη. Παράλληλα, η Μιράντα θέλει να επιστρέφει ξανά στον «Παράδεισο», γεγονός που προβληματίζει τον Χριστόφορο…


Ο Χρηστός κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τη σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας. Απ’ την άλλη, εκείνη ψάχνει απελπισμένη τρόπους να γλιτώσει. Συγκεκριμένα, ζητάει από τον Δημοσθένη πλαστά έγγραφα ώστε να μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βραζιλία.

Εκείνος αρχικά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκρύψει στοιχεία που ενοχοποιούν τη Βικτώρια, ενώ αποφασίζει να της παραδώσει άμεσα αυτό που του ζήτησε. Λίγο μετά, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στον Σίμο πως η Βικτώρια και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι. Η είδηση αυτή ταράζει τον νεαρό, καθώς προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι τελικά η γυναίκα.

Εκείνη τη στιγμή, ο Σίμος μαθαίνει κάποιες πληροφορίες για την κατάσταση του Ρένου και ταραγμένος πηγαίνει να τον δει στο νοσοκομείο. Τότε ο Ρένος τού αποκαλύπτει πως έχει στην κατοχή του ένα αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας.



Ο Σίμος, πανικόβλητος, του ζητάει κι άλλες πληροφορίες, μόνο που ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πει… Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάγια οργανώνει μια συνάντηση για τον Φώτη και την Πολυξένη.

Πηγή: mytv, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....