Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ – Spoiler: Ίσσαρης και Άννα συγκρούονται

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Η εγκυμοσύνη της Πέρσας τη φέρνει πιο κοντά με τον Νικόλα, ο οποίος ανησυχεί για τις πιθανές επιπλοκές. Η Αμάντα προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο πραγματικά ο παλιός τους συμμαθητής αποφεύγει τον Λάμπη και την ίδια, και αναρωτιέται μήπως ο λόγος που δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο, είναι κάποιος άλλος από τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά.

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να πείσει την Άννα για τα κίνητρα του Δαμασκηνού να της ανοίξει τα χαρτιά του. Επιμένει ότι η οικονομική του δραστηριότητα με τον πρώην σύζυγο της Καμβύση τον κάνει πολύ πιο ευάλωτο από οτιδήποτε άλλο. Τώρα πια γνωρίζουν ότι ο Δαμασκηνός ευθύνεται για το ατύχημα του δικηγόρου του και τον θάνατο του μποξέρ που επιτέθηκε στον μαθητή του Κολλεγίου.

Ο Ίσσαρης με την Άννα συγκρούονται, κατηγορώντας τον κι εκείνη με τη σειρά της ότι αντιμετωπίζει την Καμβύση ως θύμα.

Ποιος χακάρει τον βοηθό του Φλωρή και ποιοι τον παγιδεύουν; Τι αρχίζει να θυμάται ο Λάμπης από την προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών για τον συμμαθητή του κι εκείνον; Ο Ίκαρος αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Σταύρο στο σχέδιό του για να τιμωρηθεί ο Φλωρής.

Τι αρχίζει να υποπτεύεται ο Ίσσαρης για την Καμβύση; Ο Χρήστος απολύεται από το Αλεξανδρινό και η Άννα αποκαλύπτει στον Νικόλα το ραντεβού της κόρης του με τον Δαμασκηνό, οδηγώντας τη σχέση τους στα άκρα. Τι θα καταθέσει ο βοηθός του Φλωρή; Γιατί πάει ο Ίκαρος να απειλήσει τον Δαμασκηνό;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Πώς θα αντιδράσει η Έφη τώρα που κυκλοφορεί το δικό της γuμvό βίvτεο από τα απoδυτήρια; Η έρευνα της αστυνομίας επιβεβαιώνει ότι έχει σταλεί στα κινητά από χάκερ και η Άννα τούς ενημερώνει για το ενδεχόμενο ο στόχος αυτών των περιστατικών να είναι η δυσφήμιση του κολλεγίου με σκοπό να το κλείσουν.

Ο Σταύρος συμπαραστέκεται στην Έφη, έχοντας πάρει την υπόθεσή της προσωπικά. Τι σχεδιάζει για να βρει τον δράστη και να τον τιμωρήσει; Στις υποψίες του Νικόλα ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το Κολλέγιο, ο Κάσδαγλης τον υπερασπίζεται. Του εξηγεί ότι στον προηγούμενο κίνδυνο να περάσει το σχολείο στο ξένο ίδρυμα, ο Δαμασκηνός ήταν ο μόνος που έκανε προσφορά για την εξαγορά του.

Ποια στοιχεία παίρνει η Άννα από τον Δαμασκηνό, στην προσπάθειά του να της αποδείξει ότι έχει πέσει κι εκείνος θύμα; Η Καμβύση τού επιτίθεται προσωπικά και τον απειλεί με αφορμή την υπόθεση της κόρης της, ενώ ο Νικόλας επικρίνει τον Ίκαρο ότι κι αυτός και η Δάφνη δεν κάνουν αυτό που πρέπει, ακόμα και τώρα που έχουν πληγωθεί τα παιδιά τους. Γιατί επιδιώκει ο Λάμπης να συναντήσει έπειτα από τόσο καιρό τον μαθητή που δεν επέστρεψε στο Κολλέγιο μετά την αποβολή;



Για ποιο λόγο το παιδί αντιδρά τόσο άσχημα στην προσπάθεια του συμμαθητή του να μιλήσουν; Τι φοβάται στον Λάμπη; Ο Οικονομικός Εισαγγελέας έχει στοιχεία με τα οποία υποπτεύεται και τον πρώην σύζυγο της Καμβύση στις δραστηριότητες του Δαμασκηνού.

Η Άννα τον υπερασπίζεται και προκαλεί τον θυμό της Χρύσας, η οποία θέλει να μάθει ποιος της δίνει τα επιπλέον στοιχεία για τον εισαγγελέα. Ο Δαμασκηνός ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίvτεο με τις γuμvές μαθήτριες.

Η Νάσια προσπαθεί να συμπαρασταθεί διακριτικά στον Δαμασκηνό, κάνοντάς τον να συνδέεται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο μαζί της. Η Υπηρεσία Πληροφοριών επιβεβαιώνει στον Ίσσαρη ότι η Καμβύση ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα της έρευνας τους, και του δημιουργεί υποψίες για το κίνητρο της Δάφνης να μπλέξει εpωτικά μαζί του.

Ο Λάμπης επιδιώκει ακόμα να μιλήσει με τον παλιό συμμαθητή του για να μάθει για ποιο πράγμα τον κατηγορεί. Τι θα συμβεί στην Πέρσα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ