Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στην είδηση ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού;

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Νικόλα με φωτογραφίες που υπονοούν ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του. Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τον υπερασπιστούν. Η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών κρύβεται κάποιος επαγγελματίας, και αναζητά τους ανθρώπους που είχαν λόγο να στοχοποιήσουν τον Νικόλα.

Η Πέρσα πιέζει την Καμβύση για στήριξη. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Ίκαρος επιμένει ότι ο θάνατος του συνεργάτη του δεν οφείλεται σε ατύχημα. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει πλέον αχώριστοι.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στην είδηση ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού; Ο Χρήστος δείχνει στον Μάκη το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή τους στους παράνομους αγώνες. Ο Πέρης πιέζει τη Μαργαρίτα να ψάξει τα ίχνη του χάκερ που αναστατώνει τη ζωή στο Κολλέγιο.

Η Καμβύση εκμυστηρεύεται στον Ίσσαρη τις υποψίες της για τον Δαμασκηνό και την πιθανότητα να έστειλε εκείνος στην Άννα τις ερωτικές τους φωτογραφίες. Τι ετοιμάζει η Έφη σαν απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος του Νικόλα; Ποια όμορφη έκπληξη των παιδιών θα τον προστατέψει από αυτόν που τον απειλεί;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Το ατύχημα του Αχιλλέα θα σοκάρει τον Ίκαρο, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνο τον Δαμασκηνό. Το βίντεο της Αμάντας στα αποδυτήρια διαρρέει από άγνωστο αποστολέα στα κινητά των μαθητών του Αλεξανδρινού. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τον Ίκαρο στις υποψίες του ότι το ατύχημα του Αχιλλέα ήταν ανθρωποκτονία.

Η Αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αλλά πιέζει τον Ίκαρο για τις λεπτομέρειες των συνομιλιών τους. Ο Ίκαρος αμφισβητεί τα ιατροδικαστικά ευρήματα περί αλκοόλ, αποκαλύπτοντας ότι ο Αχιλλέας δεν έπινε καθόλου εδώ και χρόνια.

Ο Φλωρής επιμένει ότι η Αμάντα πρέπει να πάει στην Αστυνομία για το βίντεο που κυκλοφορεί. Η Μαργαρίτα υπονοεί στον Νικόλα ότι το βίντεο με την Αμάντα δεν είχε στόχο την ίδια, αλλά τον πατέρα της.



Ο Φλωρής προσπαθεί να διαπιστώσει αν η Μπετίνα είναι μυστική της Αστυνομίας. Ο Μάκης προσπαθεί να παρηγορήσει τον καθηγητή του για τον χαμό του συνεργάτη του.

Ο Ίκαρος μαθαίνει για το βίντεο με την κόρη του και της ζητάει να μη δώσει καμία σημασία, κάνοντας το κoρίτσι να τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο. Ποιος θα είναι, όμως, το επόμενο θύμα των χάκερ και με ποιο φωτoγραφικό υλικό κινδυνεύει και πάλι το Κολλέγιο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ