Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Πυρ και μανία η Ηλέκτρα με Νεφέλη και Παύλο

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Η Δανάη γυρίζει στο νησί ψάχνοντας την Νεφέλη. Την ίδια ώρα, ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει ότι ο άντρας στο σπιτάκι στο δάσος ήταν απλά ένας κλέφτης, τον οποίο αναγκάστηκε να χτυπήσει για να γλιτώσει.

Η Νεφέλη όμως έχει άλλη εντύπωση. Τον είδε να σέρνει το πτώμα του

Η Νεφέλη προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ. Ο Παύλος βρίσκεται υπ’ ατμόν, καθώς φοβάται πως εκείνη θα λυγίσει και όλοι θα μάθουν για τα γεγονότα στο καμαράκι.

Στη γιορτή του σχολείου η Νεφέλη λιποθυμά μόλις βλέπει το Χάρη να πλησιάζει τον Παύλο, νομίζοντας ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί. Θα καταφέρει η μικρή να σηκώσει στους ώμους της, το βάρος ενός τόσο τραγικού μυστικού;

Η Ηλέκτρα μαθαίνει για τις βραδινές επισκέψεις της Νεφέλης στο καμαράκι του Παύλου και γίνεται πυρ και μανία.

Η Νεφέλη πιέζει τον Παύλο για το σημείωμα που της έδωσε, κλαίγοντας και απαιτώντας να μάθει την αλήθεια. Τι θα της πει τελικά; Αγκαλιάζονται σφιχτά και από το παράθυρο τους βλέπει έξαλλη η Ηλέκτρα!



Η Ηλέκτρα αργότερα απαιτεί από την Νεφέλη να της πει γιατί επισκέφτηκε τον Παύλο… και τελικά ακούει αυτό που παρακαλούσε να μην ακούσει ποτέ της!

Η Ηλέκτρα κοντεύει να τρελαθεί διότι η Νεφέλη φωνάζει για τον Παύλο, «μου είπε πως μ’ αγαπά κι εκείνος όπως τον αγαπώ κι εγώ!» Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους της, ότι ο καθηγητής παίζει παιχνίδια με την κόρη της και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ