Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Παύλος και Νεφέλη φεύγουν κρυφά μαζί στην Αθήνα! Η Ηλέκτρα ραγίζει

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Ο Σωτήρης και ο Νικόλας αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τον Σεραφετίνογλου. Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα την πραγματική ιδιότητα του Ορέστη μιλώντας της ανοιχτά… Κανένας από τους δύο δε γνωρίζει, πως ο Ορέστης παρακολουθεί τη συνομιλία τους!

Η Ηλέκτρα κι ο Παύλος αφήνονται στο πάθος. Για τελευταία φορά. Όταν επιστρέψει στο σπίτι, ο Σωτήρης θα της ζητήσει, τώρα που θα ‘ναι μακριά, να ξανασκεφτεί το διαζύγιό τους.

Ο Παύλος αποφασίζει προτού φύγει με άδεια, να κάνει μια… κουβεντούλα με τον Περλεπέ στην οποία του εκφράζει απροκάλυπτα τα πιστεύω του.

Κι ενώ ο Παύλος αποχαιρετά το νησί, η Νεφέλη καταφέρνει να του δώσει κρυφό ραντεβού με τη βοήθεια της Σοφίας.

Τι σκοπεύει να πει ο Παύλος στη Νεφέλη και γιατί της δίνει ραντεβού την ώρα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον Ορέστη; Ένας πυροβολισμός και ένα ουρλιαχτό μέσα στη νύχτα, θα φέρει τα πάνω -κάτω στο μικρό νησί της Αρσινόης.

Η Νεφέλη με τον Παύλο τρέχουν μέσα στη νύχτα, χέρι-χέρι. Ο Ορέστης τους κυνηγά. Φτάνουν λαχανιασμένοι στο λιμάνι. Μία λύση τους μένει.



Η Δανάη βγαίνει για να ψάξει την αδερφή της, αγωνιώντας μην οι γονείς της ανακαλύψουν ότι λείπει. Μα κοντεύει πια να ξημερώσει κι ίχνος τους πουθενά.

Το επόμενο πρωί ο Ορέστης φτάνει πρώτος-πρώτος στο σπίτι του Σωτήρη. Τον ενημερώνει πως χθες είδε την κόρη του μαζί με τον Φιλίππου και, όπως φαίνεται, κλέφτηκαν. Η Ηλέκτρα ραγίζει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ