Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Ο Βρεττός παθαίνει ανακοπή καρδιάς

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από την Αρσινόη, ενώ ο Σωτήρης δε θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά. Το βράδυ στο σπίτι τους έχουν δείπνο. Ποιος είναι ο καλεσμένος; Ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου.


Ο Βρεττός δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει την διαπραγμάτευση με δικούς της όρους. Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά, πέφτει στο κενό.

Ο Βρεττός μαθαίνει για τον εφηβικό έρωτα της Νεφέλης για τον Παύλο και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί σε βάρος της Ηλέκτρας.

Ο Βρεττός έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει.

Η απόφαση της Ηλέκτρας να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου, οδηγεί τον Σωτήρη στα άκρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χάρης ζητάει προσωπική συνάντηση με τον Βρεττό, αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.

Ο Βρεττός προσπαθεί να διαχειριστεί την αλήθεια που του αποκαλύπτεται. Τόσο για τον Νικόλα όσο και για την Τιτίκα. Και δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.



Η αίτηση διαζυγίου της Ηλέκτρας φτάνει στον Σωτήρη, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα. Κι εκείνη δεν προτίθεται να υποχωρήσει. Τι θέλει, όμως, να της πει ο γερο-Βρεττός και ζητάει να συναντηθεί μαζί της μες στη νύχτα;

Η Ηλέκτρα επιστρέφει στο αρχοντικό του Βρεττού, για να βρει τον γερο-Βρεττό αναίσθητο στο πάτωμα, προδομένο από την καρδιά του, που δεν άντεξε την προδοσία του γιου του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ