Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Κεραυνοβόλος Έρωτας! Νέος άνδρας στη ζωή της Ουρανίας

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Η Δανάη γυρίζει στο νησί ψάχνοντας την Νεφέλη. Την ίδια ώρα, ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει ότι ο άντρας στο σπιτάκι στο δάσος ήταν απλά ένας κλέφτης, τον οποίο αναγκάστηκε να χτυπήσει για να γλιτώσει.

Η Νεφέλη όμως έχει άλλη εντύπωση. Τον είδε να σέρνει το πτώμα του! Η Τιτίκα ενημερώνεται για την κατάσταση του Βρεττού, θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Αρσινόη μη γνωρίζοντας ότι πέφτει θύμα της παγίδας του.

Ο Στέργιος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να πάρει τα πράγματα στα χέρια του για να γλιτώσει τον γιο του. Το σχολείο ετοιμάζεται για τον εορτασμό της επετείου του πραξικοπήματος.

Ο Γκίκας έρχεται στο γραφείο του Νάσου φέρνοντας στοιχεία για την υπόθεση του Βασίλη. Τι περιλαμβάνει ο φάκελος που του δίνει; Στο μεταξύ ο Βασίλης στο κελί του ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Σταύρο.

Όταν τον ρωτάει πού θα πάει μετά την αποφυλάκιση, ο Σταύρος του απαντά “στην Αρσινόη”. Ο Στέργιος καταφθάνει στο νοσοκομείο για να συναντήσει τον Βρεττό. Η συζήτηση μεταξύ τους θα έχει απροσδόκητη τροπή.



Ο συγκρατούμενος του Βασίλη, Σταύρος, αποφυλακίζεται. Του ανακοινώνει πως θα πάει στην Αρσινόη για να λύσει την αδικία εις βάρος του. Βρίσκει τον δικηγόρο του και καταστρώνουν ένα σχέδιο ώστε να πλησιάσει τους Βρεττούς.

Ο Σταύρος, πέφτει πάνω στην Ουρανία και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα, μην ξέροντας ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του Βασίλη. Τι θα συμβεί μεταξύ τους;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ