Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Άγγλος γιατρός δίνει ελπίδες να περπατήσει ξανά ο Νικόλας!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Ο Παύλος ενημερώνει την Ηλέκτρα για το προειδοποιητικό σημείωμα που έλαβε κι εκείνη αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του. Ο Παύλος, θέλοντας να την καθησυχάσει, της λέει πως κοιμάται μαζί με το όπλο του. Όμως, ο άνθρωπος από το παρελθόν του, με τον οποίο συναντήθηκε ο Νικόλας, είναι έτοιμος να δράσει δολοφονικά!

Ο Μίμης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο φωτογραφείο, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την πυρκαγιά. Οι πρωτοβουλίες της Ουρανίας, όμως, ματαιώνουν τα σχέδιά του και φέρνουν στο φως νέα ευρήματα.

Η Ουρανία αναγκάζεται να φύγει για την Αθήνα, παλεύοντας να αθωώσει τον Βασίλη. Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα.

Στους δρόμους της Αρσινόης δεν είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν άγνωστοι τέτοια εποχή. Κι η ματιά του Χάρη αμέσως πιάνει το τσιράκι του Αχιλλέα. Αλλά γιατί καταλήγουν στο τμήμα; Ο Σωτήρης λέει στον Βρεττό πως αν μάθαινε ποτέ πως η Ηλέκτρα τον απατά, θα τη σκότωνε κι έπειτα θα αυτοκτονούσε.

Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει. Χρειάζονται, όμως, πολλά χρήματα τα οποία δεν διαθέτει ούτε αυτός ούτε η Τιτίκα, αφού ο Βρεττός τον αποκλήρωσε. Τελικά ο Βρεττός πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ