Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Νεφέλη, βρίσκει στο τετράδιό της ένα σημείωμα του Παύλου – Τα μάτια της βουρκώνουν

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ

Στο Βρεττέικο δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον φωτογράφο της Αρσινόης, μετά την επίσκεψη του Μίμη στο φωτογραφείο του.

Η Δανάη επιστρέφει από το νοσοκομείο με το χέρι της στο γύψο. Κι η Νεφέλη, βρίσκει στο τετράδιό της ένα αρχινισμένο σημείωμα του Παύλου: «Αν πέσεις θα σε πιάσω, αν χαθείς θα σε βρω, αν πετάξεις θα γίνω αέρας…» Τα μάτια της βουρκώνουν.

Η Ουρανία με τον Μάρκο και τον Νώντα, είναι αποφασισμένοι να ψάξουν στο φωτογραφείο για στοιχεία. Και στο κόλπο μπαίνει ο Τέλης κι η Σοφία. Θα τα καταφέρουν;

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από την Αρσινόη, ενώ ο Σωτήρης δε θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά. Το βράδυ στο σπίτι τους έχουν δείπνο. Ποιος είναι ο καλεσμένος; Ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου.

Ο Βρεττός δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει την διαπραγμάτευση με δικούς της όρους. Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά, πέφτει στο κενό.



Απελπισμένος, ο Παύλος αποφασίζει να της γράψει κάτι, χωρίς να περιμένει ότι θα πέσει σε λάθος χέρια, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα απ’ όσα μπορεί να λύσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ