Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η χήρα επισκέπτεται το ιατρείο του Χάρη και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται προκειμένου να βγάλουν άκρη με την κατηγορία φόνου που έχουν επιρρίψει οι αρχές στον Δημητρό. Με αφορμή τη διερεύνηση του περιβάλλοντος και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Δημητρό, η Μαίρη επιδιώκει μια συνάντηση με τη Νικολίνα, χωρίς η τελευταία να είναι ακόμα έτοιμη να την αντιμετωπίσει.

Από την άλλη μεριά, η χήρα επισκέπτεται το ιατρείο του Χάρη και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Οι εντάσεις στο εpωτικό τρίγωvo Μαρίας, Καραχάλιου και Νάταλι κλιμακώνονται, ενώ ο τραυματισμένος Γράντος δένεται περισσότερο με τη Νικολίνα. Η τελική αναμέτρηση της Νικολίνας και της Μαίρης είναι μοιραία…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων.


Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή του Δημητρού σε αυτόν.

Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοίζου με τον Μάρτιν απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκονται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ