Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ: Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ. Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δυο κρέμονται πλέον από μια κλωστή.


Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού, έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει.

Ο πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δυο στρατόπεδα με ανέλπιστούς εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης καταφθάνει. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της… για εκδίκηση!

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους. Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και στον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δυο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.

Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή αλλά και για να ξεσκεπάσει την Δαμιανή.



Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 119 Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει»...