Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Κουράκος σκοτώνει τον Βαφέα

Συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, σύμφωνα με το περιοδικό TV Σήριαλ, αφού όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του και λίγο αργότερα βγάζει ένταλμα σύλληψης και δίνει εντολή:

«Πηγαίνετε περάστε του χειροπέδες και φέρτε τον μου, εδώ. Τώρα!». Οι αστυνομικοί φεύγουν και συλλαμβάνουν τόσο τον Βαφέα όσο και τον συνεργό του τον Παρά.

Τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος τους ανακρίνει σκληρά. Τελικά ο Παράς είναι αυτός που «σπάει» και ομολογεί στον αστυνόμο, με κάθε λεπτομέρεια, τον τρόπο με τον οποίο σκότωσαν τον Φίλιππο.

Την ίδια ώρα ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου, αλλά τον προλαβαίνουν και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή.



Ο Βαγιάκος με τον Κουράκο πυροβολούν και ο Βαφέας πέφτει νεκρός. Μετά από λίγο η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, αλλά όχι και τη Χάιδω που θεωρεί τον εαυτό της αποκλειστικά υπεύθυνο για τη δολοφονία του γιου της.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....