Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Ασπασία γυρίζει στο Δημοσθένη

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται.

Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του εpωμένη…

Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Αρετή νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και, από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί.

Ο Δημοσθένης, μετά την επιστροφή της Ασπασίας, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος κι εκείνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ασπασία ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να την κάνει να ζηλέψει.



Στο μεταξύ, με έκπληξη ο Στάθης μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του. Η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ