Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της…

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της.


Ο Τζον κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους γύρω στα τέλη Ιουνίου. Η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο.

Η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του.

Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη. Η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση που έκανε στην Αμαλία. Όμως, η Αμαλία δεν έχει τελειώσει με τον Μάνο και κάνει ένα βήμα ακόμα στο σχέδιό της προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι φιλοξενεί τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα ηρεμεί λίγο. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Χάιδως, το πένθος και ο οδυρμός δεν έχουν τέλος. Η Χάιδω έχει κλειστεί στην κρεβατοκάμαρά της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη.



Η Βασιλική έχει συνέχεια δίπλα της την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη. Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο Κουράκος τους ανακρίνει.

Πρώτος «σπάει» ο Παράς και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/5/2024 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Πρωτομαγιά με πάθος και πλεονεξία! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και...