Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιώργος Αυτιάς: Είμαι τέταρτος στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων

«34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο», λέει για την υποψηφιότητά του, αλλά και την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο, ο Γιώργος Αυτιάς σχολιάζοντας μία δημοσκόπηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και τον τοποθετεί στην κορυφή των υποψηφίων του ευρωψηδελτίου της ΝΔ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πλέον Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε όχι μόνο στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, αλλά και στα σχόλια που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για την υποψηφιότητά του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι “34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο”. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα.

Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Μίλησε όμως και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει στήριξη τόσο στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό». «Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές.

Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες, όπως είχαν σε άλλες χώρες. Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα.

Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση, να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος. Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», πρόσθεσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Πηγή: newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ