Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η άφιξη του Μάικλ ως μωρό στο Λονδίνο το 1974, αφήνει στην Κύπρο την Χριστίνα και τον Ανδρέα να θρηνούν. Η δίκη λήγει θετικά για τον Μάικλ. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Θοδωρή που οδηγείται στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Μάικλ, έξαλλος και προδομένος από την Κατερίνα, την απολύει από το ντοκιμαντέρ. Ο Κλεάνθης γεμάτος ενοχές, ζητά να φύγει από τη φάρμα!

Η Δάφνη χωρίζει άδικα τον Τεύκρο. Παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα, η Σιμώνη ξεκαθαρίζει στην οικογένεια Σέκερη πως δεν αισθάνεται κακία για κανέναν. Ο Παύλος ζητάει συγγνώμη απ’ τον Μάικλ. FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Η Ιφιγένεια αποκτά και πάλι την επιμέλεια του Αντρίκου, κάτι που ανακουφίζει τον Παύλο, τώρα που η υγεία του επιδεινώνεται. Η Σιμώνη ζητά συγγνώμη από τον Μάικλ που κατηγορήθηκε άδικα και μια αμοιβαία έλξη αρχίζει να διαφαίνεται. Το ντοκιμαντέρ συνεχίζεται. FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πως ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου στην εισβολή…

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Famagusta Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Βλάσης παραξενεύεται από τα χατίρια του Γιαννακάκη στη Θοδώρα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν γνωρίζει...