Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: «Θα του πω ότι το παιδί είναι δικό του»

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA.

Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο σπίτι του Γιωργίκη στη σειρά, αφού η εγκυμοσύνη καλύπτεται από τις έντονες συγκρούσεις του ζευγαριού.

Οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί αρκετά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Ιουλία και ο Χρήστος περνούν αρκετό χρόνο μαζί.


Οι καυγάδες τους είναι συνεχείς και ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω, με αποτέλεσμα να έρχεται πιο κοντά με τη Δέσπω που τον πολιορκεί βάσει σχεδίου του Γιωργίκη.

Η κατάσταση, όμως, και σύμφωνα με το TV24 έχει φτάσει στο απροχώρητο και η Ιουλία απελπισμένη θέλει να κάνει κάτι που θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

«Θα πάω να τον βρω. Θα του πω ότι το παιδί είναι δικό του. Ίσως η αλήθεια είναι ο καλύτερος δρόμος», λέει η Ιουλία στη Στάσα.

 

 

Η μητέρα της όπως είναι φυσικό προσπαθεί να την συνεφέρει τονίζοντάς της πώς αν μαθευτεί κάτι τέτοιο θα γίνει μεγάλο σούσουρο ιδίως για την απάτη σε βάρος του Γιωργίκη.

Την ανησυχία της εκφράζει και στον Στασινόπουλο η Στάσα που έχουν αποφασίσει από κοινού να κρατήσουν αυτό το μυστικό επτασφράγιστο.

 

Όλο αυτό του έχει φέρει πολύ κοντά, με την Αικατερίνη να είναι σε αναμμένα κάρβουνα με τις συνεχείς απουσίες του αντρός της από το σπίτι.

Πηγή: znews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...