Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ιουλία και Γρηγόρης γίνονται ξανά παράνομο ζευγάρι

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ 

Ο μεγάλος έρωτας της Ιουλίας και του Γρηγόρη ξαναγεννιέται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV οι δύο πρώην σύντροφοι συναντιούνται ξανά και κάποια στιγμή γίνονται παράνομο ζευγάρι, βιώνοντας κρυφά στιγμές πάθους.

Αν και η πεθερά του η Στάσα, έχει καταλάβει το σχέδιο της Δέσπως να τυλίξει τον Προβιό και έχει προειδοποιήσει την κόρη της ώστε να είναι προσεκτική, η Ιουλία δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό για την απιστία του άντρα της, ούτε υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις της όμορφης υπηρέτριας, να πάρει τη θέση της στην καρδιά του.

Μάλιστα η Δέσπω, παίζοντας ένα διπλό παιχνίδι καθώς προσποιείται την φίλη στην αφεντικίνα της καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού, απειλώντας τον γάμο του ζευγαριού.

 

Ωστόσο, στη συνέχεια η μοίρα επιφυλάσσει ακόμα ένα χτύπημα για το φαινομενικά ευτυχισμένο ανδρόγυνο. Αφορμή στέκεται μία επίσκεψη του Γρηγόρη και της Φιλιώς, που πηγαίνουν στο αρχοντικό για να δουν τη βαφτιστήρα τους την μικρή Βγενιώ.



Όταν η Ιουλίας συναντάει ξανά τον πρώην αγαπημένο της, το πάθος ανάμεσα τους φουντώνει ξανά. Ο γεωπόνος την πολιορκεί ερωτικά και τελικά οι δυο τους αποφασίζουν να μην υπολογίσουν τίποτα και κανέναν και αφήνονται στο ανομολόγητο πόθο που τους δένει.

Πολύ σύντομα λοιπόν γίνονται παράνομο ζευγάρι και ζουν κρυφά από τον Γιωργίκη και την Φιλιώ αμέτρητες στιγμές έρωτα και πάθους, ενώ οι σύζυγοι δεν υποψιάζονται μέχρι στιγμής τη μυστική τους επανασύνδεση.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...