Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 4 έως 10/3/2024

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2024 στα αισθηματικά μας;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2024;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείς τα μηνύματα της διαίσθησής σου, στις 10 η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου. Είναι σίγουρο ότι σε πολλά ερωτήματα που σε βασανίζουν η απάντηση βρίσκεται μέσα σου και είναι η καλύτερη που μπορεί να δοθεί. Για να παρακολουθήσεις τα μηνύματα που στέλνεις ο ίδιος στον εαυτό σου χρειάζεται να έχεις μια επαφή μαζί του με το να έχεις κάποιες έστω ελάχιστες στιγμές ηρεμίας και συγκέντρωσης μέσα στη μέρα. Θα έπρεπε σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι πάντως για θεαματικές αλλαγές, δεν θα γίνουν απότομα, αλλά σταδιακά. Επειδή ο ενθουσιασμός πολλές φορές θα είναι μεγάλος, μην ξεχνάς να είσαι συγκρατημένος και να μην παρατάς οτιδήποτε παλιό για κάτι νέο και λαμπερό, που όμως δεν έχεις διερευνήσει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βγαίνουν από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται τον τελευταίο καιρό. Επίσης, όποιες δυσκολίες και να αντιμετωπίζεις σε αυτόν τον τομέα, από εδώ και πέρα η κατάσταση αλλάζει. Αυτό που σε απασχολεί ή θα σε απασχολήσει περισσότερο όμως είναι κάποια άλυτα θέματα που έχεις μέσα σου. Είναι προφανές ότι το παρελθόν σε κρατάει πίσω και ότι δεν έχει νόημα να κάνεις φαύλους κύκλους. Δεν είναι πάντα ευχάριστες οι αναδρομές, αλλά πρέπει να πας λίγο πίσω και να δεις τι τρέχει, ώστε να απαλλαγείς από αυτά που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις και να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, αυτή τη στιγμή ο επαγγελματικός τομέας είναι πιθανότατα μπερδεμένος στη ζωή σου, για οποιοδήποτε λόγο, κυρίως επειδή νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι που να σε γεμίζει, να σε εκφράζει, να σε ξεκουράζει. Αυτές τις μέρες έρχονται απαντήσεις σχετικά με την κατεύθυνση που καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να πάρεις, χωρίς όμως καμία βιασύνη, επειδή πρώτα διερευνούμε και σιγουρευόμαστε και μετά επιλέγουμε. Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται η επαφή με έναν άνθρωπο να χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές σου. Και πρόσεξε, γιατί όταν αυτό συμβαίνει, θα έχεις παρατηρήσει και από παρελθοντικές εμπειρίες σου, συνήθως σε αιφνιδιάζει και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, εστίασε πρώτα στο πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου μέσα από αυτή την εμπειρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, αλλάζεις και μαζί με σένα αλλάζουν και οι επιλογές σου και αυτός είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός σου αναφορικά με την αισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Ενώ ξέρεις ότι κάποια πράγματα πλέον δεν σου κάνουν, οι επιλογές σου μοιάζουν πολύ με τις παλιότερες, και αρχίζουν να μην συμφωνούν με τις τωρινές ανάγκες και επιθυμίες σου. Μια καλή αρχή για ισορροπία είναι να δείχνεις αυτό που θέλεις ή αισθάνεσαι και όχι κάτι άσχετο. Το ενδιαφέρον σου σταδιακά στρέφεται στα επαγγελματικά σου, πάντως. Μην ξεχνάς ότι η καλύτερη οδός είναι η διπλωματική στη δουλειά.

ΛΕΩΝ
Λέων, μερικές φορές το άγχος σου είναι αρκετά έντονο για να κατεβάσεις τα ρολά και να βρεις τρόπους να μουδιάσεις, να αποστασιοποιηθείς δηλαδή από το ερέθισμα που σου προκαλεί το στρες. Το να σου πει κάποιος μην αγχώνεσαι, είναι περιττό, έως και εκνευριστικό, αν ήταν έτσι απλό, φαντάζομαι θα ήμασταν παντοδύναμοι. Η συμπεριφορά σου όμως θα βοηθούσε να είναι κανονική, σαν τα πάντα να πηγαίνουν όπως πρέπει, ακόμη και όταν έχεις άγχος ή όταν υπάρχουν και κάποια προβλήματα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις. Η υπομονή δεν θα κρατήσει πολύ πάντως. Όλοι οι βασικοί τομείς της ζωής σου αναδιοργανώνονται: στα οικονομικά κάτι νέο ξεκινά με την πανσέληνο στις 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, από τη μια μεριά η νέα σελήνη στις 10, στο απέναντί σου ζώδιο και έβδομο οίκο σου ανοίγει μια νέα σελίδα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Λύνονται παρεξηγήσεις και έρχεσαι περισσότερο κοντά με συναδέλφους. Από την άλλη όμως, ίσως κάτι σε πιέζει, και είναι εύκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και η καλύτερη λύση στην παρούσα φάση. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει λόγος και απλώς κάποιες στιγμές παίρνεις ανάποδες, ο ανταγωνισμός είναι πιθανός, η κούραση επίσης μπορεί να σε θολώνει, όπως και η βλακεία των γύρω. Όμως, ακόμη κι εσύ κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρο και κάποιες φορές πρέπει να συγκρατείσαι.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, πρέπει να αλλάξεις κάτι στην εργασία, ίσως τον τρόπο που σκέφτεσαι, δουλεύεις, ή αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου, αυτό δρομολογεί τουλάχιστον η νέα σελήνη που γίνεται στις 10 στον έκτο οίκο σου. Όλα δείχνουν πάντως ότι είτε προβείς εσύ σε αλλαγές στη ζωή σου είτε όχι, αυτές θα έρθουν και θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Μερικές φορές οι αλλαγές τρομάζουν, ίσως επειδή και οι μεταβατικές περίοδοι που προηγούνται δεν είναι πάντα ευχάριστες. Δέξου τες όμως ως το επόμενο βήμα για κάτι πραγματικά καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, για άλλη μια φορά, έχε υπόψη σου ότι, όταν χρειάζεσαι κάτι, ο άλλος δεν είναι απαραίτητο να ρίχνει τα ταρώ για να το καταλάβει. Πρέπει να το λες, αυτό το τεστ «να μην το πω, να το καταλάβει από μόνος-η του/της» είναι λίγο άκυρο και μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Όλοι θα ήθελαν έναν σύντροφο – μέντιουμ, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Το χειρότερο είναι ότι έτσι αυτό-πληγώνεσαι. Και μετά, για να εκδικηθείς, γίνεσαι αποστερητικός-ή συναισθηματικά και ο άλλος νιώθει ότι είσαι απόμακρος. Ευτυχώς όμως, η νέα σελήνη στον πέμπτο οίκο σου γεμίζει ρομαντισμό την καθημερινότητά σου και νιώθεις ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η νέα σελήνη στις 10 φέρνει πάλι στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα με το σπίτι, αλλά αυτή τη φορά μοιάζει σαν κάποιο πρόβλημα να βρίσκει λύση, ή σαν κάτι νέο και ελπιδοφόρο να ξεκινάει. Ο μεγάλος χαμός όμως γίνεται στα αισθηματικά σου ή στην ανάγκη για δημιουργικότητα που έχεις, και θα γίνεται για αρκετό καιρό ακόμη. Το ζήτημα είναι αν και κατά πόσο είσαι έτοιμος να εμπλακείς αισθηματικά με έναν άνθρωπο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις αρχίζουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας και έρχονται όλα τα περίεργα στην επιφάνεια, καθόλου ανησυχητικό, εντελώς φυσιολογικό, και μην πω και ευτυχώς κιόλας. Μπορεί να μην είναι και πολύ ευχάριστο, αλλά, όπως είπαμε, ευτυχώς που στις φάσεις φλερτ συνειδητοποιείς πόσο ανάγκη έχεις τον εαυτό σου και πόσο περισσότερη σημασία πρέπει του δίνεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, όσο ανεξάρτητος και δυναμικός να είσαι, δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζεσαι από συγγενικά πρόσωπα ή από τις πολύ στενές προσωπικές σου σχέσεις, που κάποιες φορές μοιάζει να θέλουν να σε κατευθύνουν. Αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, παρ’ όλα αυτά αγάπη δεν σημαίνει «κάνω αυτό που θες». Επειδή είσαι επιρρεπής στο να πιέζεις τον εαυτό σου, πρέπει να θυμάσαι ότι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομα ξεσπάσματα που δεν έχουν και το καλύτερο αποτέλεσμα συνήθως, οπότε το να βάλεις όρια στους άλλους θα ήταν καλή ιδέα. Tα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αλλά η περίοδος αυτή έχει και ένα άλλο θετικό. Σε βοηθάει να εντοπίζεις τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, πέρα από τα χρήματα και τις υλικές κτήσεις και αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, σου δείχνει το δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η νέα σελήνη στις 10 δημιουργεί νέες προοπτικές στα οικονομικά σου και σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής, πρώτα γιατί μπορείς να στηριχτείς στις ιδέες σου, και έπειτα επειδή είναι προφανές ότι έχεις ανθρώπους που μπορούν να σε υποστηρίξουν επειδή πιστεύουν σε σένα. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι και προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδα. Δηλαδή, δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις κάτι νέο που να χρειάζεται χρήματα, επειδή μπορεί τελικά να βγουν περισσότερα από όσα υπολόγιζες και να αποπροσανατολιστείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, ό,τι και να είναι αυτό που σε απασχολεί, αρχίζεις να το βλέπεις διαφορετικά στις μέρες γύρω από τη νέα σελήνη στο ζώδιό σου στις 10 και από εκεί και μετά ανακαλύπτεις και τον καλύτερο τρόπο για το χειριστείς. Ίσως όμως νιώθεις πίεση στο να αναλάβεις δράση, παρ’ όλα αυτά, έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να διαπρέψεις. Οι ιδέες, η διαίσθηση και η δύναμη υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή σου. Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντληθείς, πρέπει να εισαγάγεις στη ζωή σου την τέχνη του να κοιτάς το ταβάνι ακίνητος για κάποια ώρα κάθε μέρα ή να είσαι πολύ οργανωμένος με τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, όμως μην ξεχνάς: Στόχος δεν είναι να μάθεις να ζεις με περισσότερα αλλά να απαλλαγείς από εκκρεμότητες.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ