Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 11 έως 17/3/2024

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2024 στα αισθηματικά μας;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2024;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, φαίνεται ότι κλείνει οριστικά μια περίοδος για να ξεκινήσει μια νέα, κατά την οποία η ψυχολογική σου κατάσταση και η διάθεση πλέον θα διαφέρουν (προς το καλύτερο). Στο προσκήνιο έρχονται θέματα που αφορούν τον έρωτα, τις συνεργασίες, τη δημιουργικότητα και την επισημοποίηση σχέσεων. Αλλά το θέμα που σε απασχολεί περισσότερο είναι το επαγγελματικό, αφενός γιατί έχεις υπερπροσπαθήσει (είτε στη δουλειά είτε στην αναζήτηση για δουλειά) με αποτέλεσμα να είχες πολύ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε άλλο, αφετέρου γιατί κάποια στιγμή πρέπει και σε αυτόν τον τομέα να πάρεις κάποια δικαίωση. Υπάρχει ελπίδα, συνέχισε τις προσπάθειες, ακόμη κι αν έχεις καταϊδρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, για να περάσουμε κατευθείαν στο κεντρικό θέμα φαίνεται ότι δεν θα ήταν πολύ φρόνιμο να εμπλακείς αισθηματικά με ένα φιλικό πρόσωπο. Τουλάχιστον, αυτές τις μέρες, δεν λέμε για πάντα. Επίσης, δεν θα ήταν πολύ καλό επειδή έχεις αρχίσει να νιώθεις πιο χαλαρός, να ενθουσιάζεσαι στο πρώτο δευτερόλεπτο με νέες γνωριμίες και να έχεις μεγάλες προσδοκίες από αυτές. Αυτά περί προφυλάξεων, πάντως, έχει υπόψη σου ότι αν είσαι διαθέσιμος-η, μπορεί να ζήσεις μεγαλειώδεις στιγμές πάθους. Όσο για τους άλλους τομείς της ζωής σου έμφαση δίνεται στην εργασία και στο σπίτι ή και σε μια ελεύθερη συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει κέρδος και ευχαρίστηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, μια σημαντική αλλαγή μπορεί να προκύψει στον τομέα των επαγγελματικών αυτές τις μέρες, ίσως ολοκληρώνεις ένα έργο και απαλλάσσεσαι από αυτό, ή ετοιμάζεσαι για ένα νέο εγχείρημα. Παρ’ όλα αυτά οι μέρες είναι λίγο πιεστικές. Η δουλειά ζητάει περισσότερα από όσα αντέχεις αυτή την περίοδο και εξαντλείσαι; Το σπίτι και η οικογένεια απαιτούν πιεστικά την προσοχή σου ενώ εσύ πήζεις με υποχρεώσεις και νιώθεις ότι πρέπει να κλωνοποιηθείς για να ανταπεξέλθεις; Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Ερωτεύεσαι, παθιάζεσαι, δημιουργείς, κάτι από όλα αυτά ή και όλα μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες ή ένα είδος πίεσης ή άγχους σε σχέση με ταξίδια, σπουδές και στόχους αυτές τις μέρες, για αυτό καλύτερα να μην πιέζεις κι εσύ έξτρα τον εαυτό σου και αν δεις ότι κάτι δεν προχωράει μην το σπρώχνεις με το ζόρι. από την άλλη έχεις δύο καλά νέα: το πρώτο έχει να κάνει με χρήματα και με την κατοικία ή την οικογένεια, ίσως μια συμφέρουσα αγορά ή μια νέα συμφωνία που θα ενισχύσει τα οικονομικά ή μια νέα συνεργασία. Το δεύτερο αφορά μια συμφωνία ή μια νέα γνωριμία. Όλα αυτά μπορεί να συνδέονται κάπως μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κινητοποιηθείς αυτές τις μέρες, όχι ότι δεν θα ξαναέρθουν ευκαιρίες, αλλά γιατί να χάσεις και κάποιες που μπορεί να έρθουν σήμερα κιόλας;

ΛΕΩΝ
Λέων, τα μηνύματα των ημερών είναι διπλά, δηλαδή δεν είναι και πολύ εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα, αφού γίνονται ανακατατάξεις που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και εκεί που συμβαίνει κάτι που δεν σου αρέσει, ξεφυτρώνει και κάτι θετικό και το αντίστροφο. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις χρήματα που σου οφείλονται ή να πρέπει να δώσεις χρήματα που οφείλεις εσύ, όπως και να έχει, θα βρεθεί τρόπος να εξελιχτεί η κατάσταση και θα ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώθεις πιο συγκροτημένος-η μέσα σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου. Και το καλύτερο δυνατό είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, αρκεί να σου είναι ξεκάθαρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο, να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου φανούν χρήσιμοι ή απίστευτα αναζωογονητικοί, να δεις κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται και γενικότερα να δικτυωθείς. Πέρασε η περίοδος κατά την οποία ήσουν κλεισμένος και συγκεντρωμένος στα σχέδιά σου, τώρα βγαίνεις στον κόσμο, μιλάς, ανταλλάζεις απόψεις, σχεδιάζεις και δημιουργείς. Ίσως όμως μία σχέση ή συνεργασία να θέλει επανεξέταση, μπορεί η κατάσταση να μην είναι πολύ λειτουργική και να χρειάζεται να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα μπορείς να επηρεάσεις τις εξελίξεις θετικά, αρκεί να αναλάβεις και το κομμάτι της δικής σου ευθύνης.



ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με θέματα υγείας και διατροφής, όλο τον μήνα και να μην αγχώνεσαι και φυσικά να ασχολείσαι με τη φροντίδα του εαυτού σου. Μερικές φορές μπορεί μια δυσάρεστη συζήτηση ή κατάσταση να γίνεται προκειμένου να ξεκαθαρίσεις έναν λογαριασμό, να προχωρήσεις μπροστά πιο ασφαλής και να νιώσεις ότι απαλλάσσεσαι από ένα βάρος. Μπορεί αυτή τη βδομάδα να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία σου, αυτά δεν γίνονται απαραίτητα από μόνα τους εντελώς (αν και κάποιες φορές ισχύει αυτό). Μερικές επιθυμίες πραγματοποιούνται λόγω δικών σου προσπαθειών που μπορεί και να μην τις συνειδητοποιείς κάποιες φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ίσως μια αισθηματική υπόθεση να είναι διαρκώς στο μυαλό σου αυτές τις μέρες ή, εναλλακτικά, ένα δημιουργικό έργο το οποίο ξεκινάει ή ολοκληρώνεται, και έχεις αγχωθεί ή πιεστεί. Όπως και να έχει, μπορεί μια κάπως πιεστική κατάσταση να σε οδηγήσει πολύ γρήγορα στα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε δέξου την και κινητοποιήσου. Οι όψεις είναι ενδιαφέρουσες για την καριέρα ή ένα ελεύθερο επάγγελμα που θα μπορούσες να ξεκινήσεις ή έχεις ήδη ξεκινήσει. Αυτές τις μέρες ευνοείται η κοινωνική σου ζωή με κάθε τρόπο: γνωρίζεις κόσμο, ταξιδεύεις και ίσως σε ένα ταξίδι προκύπτει κάτι καλό, μια συνεργασία π.χ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, μπορεί να επικρατεί μια κάπως μπαρουτιασμένη κατάσταση στο σπίτι ή η να υπάρχει μια ένταση στη σχέση σου με ένα οικογενειακό πρόσωπο αυτές τις μέρες. Ίσως είναι ώρα να εξελιχθείς μέσα από αυτό. Να μάθεις να είσαι περισσότερο διεκδικητικός ή σε μια άλλη περίπτωση περισσότερο παραχωρητικός (στο βαθμό που η κατάσταση παραμένει win-win, όμως). Πάντως, θα εξελιχθείς, θα βάλεις τα όριά σου και θα προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά στις σχέσεις σου. Τα επαγγελματικά φαίνεται ότι θα αρχίσουν να στρώνουν σταδιακά, αλλά ίσως βρεθείς για άλλη μια φορά διχασμένος μεταξύ των επαγγελματικών και των οικογενειακών υποθέσεων.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, υπάρχουν κάποιες φορές που η επικοινωνία βάλλεται και η λογική δεν φτάνει για να σώσει την κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία και ίσως αυτές τις μέρες να νιώσεις ότι επικρατεί μια παρερμηνεία, γενικώς. Κι όμως, αυτό το επικοινωνιακό μπέρδεμα θα σε αναγκάσει και να βάλεις τα πράγματα σε μια λογική σειρά και να βάλεις και όσο συναίσθημα χρειάζεται μέσα στην επικοινωνία (να εκφραστείς συναισθηματικά δηλαδή) προκειμένου να γίνεις πραγματικά κατανοητός-ή. Γιατί η συναισθηματική έκφραση είναι πιο πειστική ή μάλλον γίνεται περισσότερο κατανοητή από ό, τι ένα λογικό επιχείρημα. Επίσης, φαίνεται ότι ανοίγουν οι ορίζοντές σου, είτε με σπουδές είτε με ταξίδια ή με συνεργασίες με ανθρώπους από το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ένα κεντρικό ζήτημα αυτές τις μέρες είναι τα οικονομικά σου και πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Φαίνεται όμως ότι θα κινητοποιηθείς, προκειμένου να βρεις λύσεις, να υλοποιήσεις ιδέες και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες. Μην αγχώνεσαι υπερβολικά (δεν αποκλείεται αυτό λόγω της γενικότερης ατμόσφαιρας), γιατί ακόμη και αν τα μηνύματα αυτή τη βδομάδα είναι διφορούμενα, θα δεις θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, μπορεί να έρθει μια νέα συνεργασία από το εξωτερικό, ένα ταξίδι, σπουδές ή μια αισθηματική γνωριμία που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, οι μέρες είναι σημαντικές, επειδή δείχνουν ότι ολοκληρώνεται μια περίοδος για να ξεκινήσει μια νέα, σε έναν ή σε περισσότερους τομείς της ζωής σου. Το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να αλλάζει κάτι μέσα σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε νέες και μάλλον πιο λειτουργικές επιλογές. Μια αναστάτωση ίσως επικρατεί σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Από τη μία μπορεί να νιώθεις δύσκολα ή ότι περιορίζεσαι και από την άλλη πιθανότατα ερωτεύεσαι ή ξεκινάς μια νέα συναρπαστική συνεργασία. Όπως και να έχει, οι σημαντικότερες εξελίξεις θα αφορούν τις σχέσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ