Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Στελής πιάνεται στα χέρια με τον Ιπποκράτη

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Ο Στελής μετά από έναν άγριο καυγά της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη, πιάνεται μαζί του στα χέρια και τον επιπλήττει που της μίλησε άσχημα.


Οι καυγάδες του Ιπποκράτη και της Ειρήνης συνεχίζονται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA “Το Ναυάγιο”. Ο Ιπποκράτης ζητάει εξηγήσεις απ’την Ειρήνη για ποιον λόγο βρέθηκε κρυφά με τον Πέτρο.

Εκείνη του λέει ότι βρέθηκαν, για να μιλήσουν για το ναυάγιο, αλλά εκείνος της δείχνει ένα πρόσωπο αυστηρό κι αυταρχικό. Της φωνάζει ότι αυτός είναι ο άντρας της και της απαγορεύει να ξαναβγεί βόλτα, ενώ την θέλει μέσα, κλεισμένη στο σπίτι.

Η Ειρήνη τρομοκρατείται από τον αδίστακτο Ιπποκράτη και εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα και ο Στελής. Ο Ιπποκράτης του απαγορεύει, όπως διαβάζουμε στο epeisodia.gr να μπλεχτεί στον καυγά αλλά εκείνος του φωνάζει. Του λέει πώς φέρεται έτσι στην Ειρήνη και ότι πλέον έχει πατέρα, τον ίδιο, για να την προστατεύει. Oι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.



Ο Ιπποκράτης δεν βάζει μυαλό και απαιτεί από την Ειρήνη να τον σέβεται, όπως την σέβεται. Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει φίλος για μια παντρεμένη γυναίκα. Η Ειρήνη πέφτει κλαμένη στην αγκαλιά του Στελή.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ