Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Η Ειρήνη μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης την έκλεψε

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Ντόμινο αποκαλύψεων έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο” με την Ειρήνη να μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης της έκλεψε τις φόρμουλες.

Τα πάντα ανατρέπονται στο ταξίδι της Ειρήνης στην Κρήτη, τόσο για καλό, όσο και για κακό. Η νεαρή γυναίκα θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν συναντήσει ξαφνικά τον Πέτρο και θα νιώσει ασφάλεια και ηρεμία πλάι του.

Κι ο Πέτρος όμως θα της πει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της και θα περάσουν όμορφες στιγμές μαζί. Ο Ιπποκράτης όμως καραδοκεί και θα βρεθεί στην Κρήτη, κάνοντάς τους τσακωτούς.

Η Ειρήνη θα προσπαθήσει να του δώσει εξηγήσεις, ενώ Πέτρος και Ιπποκράτης θα πιαστούν στα χέρια. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη θα μάθει ότι ο Ιπποκράτης της έκλεψε τις φόρμουλες των αρωμάτων και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, σύμφωνα με το MyTv.



Στην πορεία, ο Ιπποκράτης θα αποκαλύψει το εγκληματικό παρελθόν του Αντώνη Καραδήμο και η Ειρήνη θα πέσει από τα σύννεφα. Ο Πέτρος όμως, μη μπορώντας άλλο να κρύβεται, της λέει ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα και η Ειρήνη μένει άναυδη.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ