Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στον Μιχάλη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA.

Ο Μάκης καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη. Για κακή του τύχη, όμως, ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο και επιμένει να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Στην κλινική, και ενώ η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία που θα τη βάλει σε υποψίες.

Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα.

Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα, που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να τον αποχαιρετήσει. Καθώς γυρίζει στο σπίτι από την κλινική, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση μετά τον χαμό του παιδιού της.

Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη, ενώ η σύλληψη και ο βασανισμός του Κλέωνα από τις αρχές δίνουν στον Μάκη την ώθηση που χρειαζόταν για να συμμετάσχει στο σχέδιο της επίθεσης εναντίον του Παντελίδη.



Η άρνηση τού Άγγελου να παρευρεθεί στο δείπνο με τον πατέρα της Βάσως, βάζει τη σχέση του σε κίνδυνο. Ο Παντελίδης κάνει μία δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει τον μικρό Ηλία με το μέρος του.

Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. Μια αλήθεια που θα κάνει τον Βασίλη να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ