Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Θα αποκαλυφθεί ο Πέτρος στους δικούς του; Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μια έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 (VIDEO)

Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που κρύβουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως. Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

76 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ

78 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...