Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 4 έως 10/3/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2024.

Αυτή η εβδομάδα είναι πραγματικά πολύ περίεργη, συμβαίνουν διάφορα τα οποία δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αλλά και να τα ελέγξουμε, αυτό μας δημιουργεί θέματα γιατί μας δημιουργεί αμφιβολίες και ανασφάλεια.

Παρασκευή και Σάββατο αν μπορείτε και αν σας επιτρέπουν οι προθεσμίες των υποθέσεων που έχετε, να μην πάρετε καμία απόφαση στο να κάνετε κάτι ή να μην κάνετε κάτι. Οι πληροφορίες που θα λάβετε αν μπορείτε να τις τσεκάρετε όσο πιο πολύ μπορείτε γιατί ίσως κάπου κάτι να το περάσετε στο ντούκου και να σας στοιχίσει.

Καλό θα είναι αυτές τις δύο μέρες να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να ξεχνιέστε, να ακούστε μουσική για παράδειγμα. Ενώ όσοι ασχολούνται με τις τέχνες και γενικά τα καλλιτεχνικά είναι πολύ βοηθητικές μέρες για να έχετε πρόοδο στο κομμάτι αυτό.

Ενώ Δευτέρα με Τρίτη το μυαλό μας μπορεί να συλλάβει λύσεις έξυπνες για τακτοποίηση θεμάτων μας που αποδίδουν κέρδος, είτε οικονομικό, είτε να βρούμε λύσεις για κάποιο κομμάτι που ήταν δαπανηρό.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 4 ως 10/3/2024

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ