Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 18 έως 24/3/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαρτίου 2024.

Αυτή η εβδομάδα συμπεριλαμβάνει μια σημαντική μεν αλλά αφανή εξέλιξη, δεν φαίνεται αλλά έχει μεγάλη σπουδαιότητα. Είναι μια εβδομάδα που θα υπάρχει ένα είδος επανεκκίνησης και αυτό αφορά την Παρασκευή και το Σάββατο, είναι δυο μέρες που θα ξανασκεφτούμε είτε μια υπόθεση που είχαμε στο παρελθόν και την αφήσαμε στην άκρη, είτε μας προκαλούν τα γεγονότα που θα έρθουν, να διαχειριστούμε αυτή την υπόθεση μας ξανά και να υπάρχει μια αλλαγή.

Μπορεί αυτό να αφορά ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή μας, είτε μια συνεργασία, να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, να υπολογίσουμε τα δεδομένα που θα έχουμε και να αλλάξουμε μια κατάσταση δηλαδή την καθημερινότητα μας. Συνεχίζει να υπάρχει και αυτή την εβδομάδα ένα κλίμα εσωστρέφειας και να μην μαθαίνουμε όλη την αλήθεια για τα πράγματα που συμβαίνουν.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι κάπως συνηθισμένες οι ημέρες, υπάρχει εκεί η ρουτίνα και το καθημερινό μας πρόγραμμα όπου μπορεί να μας πιέζει αλλά τουλάχιστον δεν θα συμβεί κάτι ακραίο που να χαλάσει σε υπερβολικό βαθμό την διάθεσή μας.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 18 ως 24/3/2024

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ