Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 11 έως 17/3/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2024.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 11 ως 17/3/2024

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά περίεργη, μιας και θα ακούσουμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να τις φιλτράρουμε να δούμε αν είναι αλήθεια ή όχι. Γενικά είναι μια εποχή που θα πρέπει να αξιολογούμε κάθε δεδομένο που φτάνει σε εμάς ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ορθότητα τους.

Το Σαββατοκύριακο είναι δυο μέρες που αισθανόμαστε την αναγκαιότητα της φυγής, θέλουμε να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας και απομακρυνόμαστε από τα καθημερινά πράγματα

Όταν λέμε φυγή εννοούμε να φύγουμε το τριήμερο ή να πάμε ένα ταξίδι, μια εκδρομή. Επίσης θα θέλουμε να φιλοσοφήσουμε το διάστημα αυτό, ειδικά όσοι ασχολείστε με τις τέχνες μπορεί να φέρει καλές ιδέες που δεν τις είχαμε σκεφτεί πιο πριν.

Από Δευτέρα ερχόμαστε κοντά με ότι θεωρούμε εμείς ότι μας κάνει καλό, θέλουμε να είμαστε με ανθρώπους που μας κάνουν ευτυχισμένους και περνάμε όμορφα. Είτε αυτό το άτομο είναι σύντροφός μας, παρέα μας, φίλοι ακόμη και συγγενικά μας άτομα. Ερχόμαστε κοντά και αφιερώνουμε χρόνο σε εμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ