Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, 29 Μαρτίου: Ζυγοί, να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε; Η Άνοιξη έφτασε και τώρα είναι καιρός να απολαύσετε τον ζεστό καιρό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα της δράσης και της περιπέτειας. Αν σκοπεύετε να φύγετε από την πόλη για την ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου, φορέστε τα γυαλιά ηλίου σας και κάντε σχέδια για το ξενοδοχείο σας.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να παίξεις έξυπνα και οικονομικά, Ταύρε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα των κοινών πόρων και των μυστικών σας. Σκεφτείτε πώς να κρύψετε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία αν χρειαστεί. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο ή να διερευνήσετε τρόπους για να μειώσετε τη φορολογική σας υποχρέωση, όπου αυτό είναι δυνατόν, ελέγχοντας τις τελευταίες εκπτώσεις ή φορολογικές αλλαγές της εφορίας.

Δίδυμοι

Τι θέλετε να κάνετε τους επόμενους έξι μήνες; Ίσως το μέλλον σας φαίνεται αβέβαιο αυτή τη στιγμή. Έτσι, όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, δώστε προσοχή στον τομέα των δεσμεύσεων σας και αν σκοπεύετε να επενδύσετε χρήματα για να προσπαθήσετε να αποκομίσετε γρήγορα κέρδη, εξετάστε με σύνεση τις επιλογές σας.

Θέλετε να επενδύσετε σε ομόλογα ή σε ακίνητα; Πρέπει να ρευστοποιήσετε γρήγορα ή να περιμένετε; Παραδεχτείτε αν προτιμάτε να μην δεσμεύετε το χρόνο σας με εκτεταμένα έργα με προθεσμίες που θα βρίσκονται πολύ μακριά στο μέλλον. Εξετάστε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς προτού επιλέξετε τυφλά.

Καρκίνος

Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να εξοικονομήσετε ή να αγοράσετε. Κάντε έναν κατάλογο με τις συνήθειες που πρέπει να αρχίσετε να κάνετε και δώστε προσοχή σε τομείς όπου τα έξοδά σας φαίνονται εκτός ελέγχου.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα για να απαλλαγείτε από τα χρέη. Κρατήστε έναν αυστηρό προϋπολογισμό και παρακολουθήστε τις δαπάνες σας. Αν σας βοηθάει, σκεφτείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης χρημάτων και δαπανών, ώστε να γνωρίζετε την καθημερινή σας κατάσταση.

Λέων

Αν ψάχνετε νέους τρόπους για να βγάλετε χρήματα, μπορείτε να ακολουθήσετε πολλούς διαφορετικούς δρόμους, όπως την έναρξη της δικής σας επιχείρησης και την παράλληλη εργασία στο διαδίκτυο ή τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό που σας βοηθάει είναι η Σελήνη, η οποία θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας έτσι την προσοχή στον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Φτιάξτε μια λίστα με όλες τις ιδέες σας για παράλληλες δραστηριότητες. Δείτε μερικά βίντεο στο διαδίκτυο για να δείτε πώς τα κατάφεραν άλλοι σε αυτές τις κατηγορίες. Διαλέξτε αυτό που θα θέλατε να δοκιμάσετε και πιάστε δουλειά.



 

Παρθένος

Δεν είναι όλες οι οικογένειες δεμένες μεταξύ τους και δεν θέλουν όλοι να περνούν χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών ή των θρησκευτικών εορτών. Μπορεί να αισθάνεστε έντονα γι’ αυτό και όταν η Σελήνη εισέλθει στον Τοξότη, θα τραβήξει την προσοχή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, ανοίγοντας την πόρτα για συζητήσεις.

Ίσως χρειαστεί να συζητήσετε με ειλικρίνεια για την ατομικότητα, τον αμοιβαίο σεβασμό και τις προσδοκίες. Αν αναμειγνύετε οικογένειες, περνάτε από διαζύγιο ή προσπαθείτε να βρείτε πώς να είστε φιλικοί με έναν πρώην που μοιράζεστε γονεϊκά καθήκοντα, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να το κάνετε.

Ζυγός

Ανοιχτό και ειλικρινές. Αυτοί είναι οι τίτλοι του παιχνιδιού σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας σας, και σας καλεί να έχετε σαφήνεια στις σχέσεις σας μέσω διαφανών συζητήσεων. Αν και δεν μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, μπορείτε να αποφασίσετε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι όταν μιλάτε με τους άλλους. Να είστε δεκτικοί και να επιτρέπετε στον σύντροφο σας να λέει ό,τι έχει στο μυαλό του.

Σκορπιός

Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τα χρήματα, την οικονομία, τη φορολογική περίοδο και τι μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Αυτό σας διευκολύνει πολύ να αξιοποιήσετε την ενέργεια της ημέρας.

Ευτυχώς, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα των χρημάτων σας. Αυτό σας βοηθά να μελετήσετε τα οικονομικά θέματα με ανοιχτό μυαλό. Μην περιορίζεστε σε αυτά που ακούτε στις ειδήσεις ή στο ραδιόφωνο ή ακόμα και σε αυτά που διαβάζετε σε μια εφημερίδα.

Ανατρέξτε σε συνεντεύξεις διαφόρων ειδικών για να συλλέξετε πληροφορίες και συμβουλευτείτε έναν έμπιστο σύμβουλο μέσω μιας τράπεζας ή της εταιρείας συνταξιοδοτικού σας προγραμματισμού.

Τοξότης

Φροντίζετε το απόρρητό σας, αλλά μερικές φορές, οι ιστορίες παραβίασης δεδομένων μπορεί να σας κρατούν ξύπνιους τη νύχτα αναρωτώμενοι αν οι πληροφορίες σας είναι προστατευμένες.

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σας και να ενεργοποιεί τον τομέα της προσωπικής σας ταυτότητας, είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε πώς να ασφαλίσετε λίγο περισσότερο τις πληροφορίες σας. Ίσως έχετε παρακολουθήσει τελευταία μερικές διαφημίσεις για το πώς να «κλειδώνετε» τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο. Εξετάστε διάφορους τρόπους. Μπορείτε να προχωρήσετε στην προστασία του εαυτού σας και να δείτε αν κάτι αξίζει τον κόπο για εσάς.



Αιγόκερως

Είστε παίκτης; Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, εφιστώντας την προσοχή στον τομέα των κρυμμένων εχθρών σας. Πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα περιλαμβάνουν την προστασία του εαυτού σας από τα μικρά πράγματα της ζωής που υπονομεύουν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας.

Υδροχόος

Έχετε ακούσει το ρητό: «Δεν είναι αυτό που ξέρεις, αλλά ποιον ξέρεις». Αυτό θα έπρεπε να σας παρακινήσει να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων.

Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε το διάστημα αυτό για να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις που σχετίζονται με επαγγελματικές συναντήσεις ή λειτουργίες της δουλειάς σας. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τις επαγγελματικές σας κάρτες!

Ιχθύες

Η εργασία είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ταυτότητάς σας. Περνάτε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας σε μια δουλειά, οπότε θέλετε να έχει νόημα για εσάς. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα της καριέρας σας, οπότε γιατί να μην δώσετε λίγο πάθος στην ημέρα σας; Μπορεί να φέρει περισσότερη χαρά στην ημέρα σας αν ξέρετε ότι κάνετε κάτι που αγαπάτε και σας αποφέρει και χρήματα.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...