Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/3/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/3/2024

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, ξεκινά σήμερα το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο κάνοντας την είσοδό του στον Κριό! Μπαίνουμε σε περίοδο σημαντικών νέων αποφάσεων και πρωτοβουλιών! Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ταυτόχρονα τρίγωνο Ποσειδώνα, οπότε επικεντρώνεσαι στο σπίτι και περνάς τέλεια! Οτιδήποτε κάνεις με στόχο να εξασφαλίσεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τα άστρα σου υπόσχονται επιτυχία. Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να αναλάβεις ρίσκο σε κάθε επίπεδο της ζωής σου. Παράλληλα, η μετάβαση της Σελήνης στον Λέοντα το βράδυ, αναμένεται να κάνει τη διάθεσή σου πιο ερωτική κι ασχολείσαι με πιο ευχάριστα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι περισσότερο κατά τις βραδινές ώρες, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Τις πρωινές προσπάθησε να σταθεροποιήσεις το δεσμό που έχεις ή να ανακτήσεις την τυχόν χαμένη εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου προσώπου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βελτιώνονται είτε μέσα από τη βοήθεια οικείων προσώπων είτε μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ακίνητου ή μίας οικογενειακής επιχείρησης. Παράλληλα, είναι σημαντικό να δράσεις πολύ διακριτικά, αποτρέποντας να προκαλέσεις την προσοχή άλλων ανταγωνιστών.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο, οπότε είναι λογικό να σου εμφανίζονται ξαφνικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα! Έχε τα μάτια σου ανοικτά, αφού το σύμπαν σου προσφέρει απλόχερα πολλαπλές δυνατότητες για την εκπλήρωση των ονείρων σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε φέρει σε επαφή με τον κατάλληλο κόσμο που σε υποστηρίζει. Βέβαια, η ημέρα κλείνει πιο μοναχικά με την Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα το βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου μπορείς να έχεις πολλαπλές δυνατότητες εξελίξεων, χάρη στη δική σου κοινωνικοποίηση. Οι επαφές που κάνεις θα αποδειχθούν σωτήριες για τον αισθηματικό σου κόσμο, είτε συμβάλλοντας σε νέες γνωριμίες, είτε δείχνοντάς σου έμμεσα την αξία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σούπερ, γιατί ξέρεις πώς να παρουσιάζεσαι στην αγορά εργασίας ή στους μελλοντικούς πελάτες σου. Δικτυώνεσαι, κάνεις συμμαχίες και διεκδικείς ένα μεγαλύτερο μερίδιο πελατειακού κοινού, μέσα από τις γνωριμίες που κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη κι ακόμα η Σελήνη είναι στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ, όπου έπειτα μεταβαίνει στον Λέοντα, Δίδυμέ μου. Όπως καταλαβαίνεις, η ημέρα σου είναι γεμάτη σκέψεις, μα και πράξεις, σχετικές με την ενδυνάμωση των οικονομικών σου, αλλά και της γενικότερης αυτοπεποίθησής σου. Το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα σου προσφέρει μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό σε προστατεύει από το σκληρό ανταγωνισμό. Κατά το βραδάκι γίνεσαι πιο εξωστρεφής κι επικοινωνιακός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καλύτερες ώρες να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου είναι οι βραδινές, όπου η Σελήνη μεταβιβάζεται στο ζώδιο του Λέοντα. Είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές. Το κλειδί σε τυχόν εμπόδια της σχέσης σου είναι η επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σούπερ και πρέπει να αρπάξεις από τα μαλλιά οποιαδήποτε νέα δυνατότητα σου προσφέρει το σύμπαν. Κάνε σημαντικές συζητήσεις κι επαφές, εντόπισε νέες πηγές χρημάτων και φρόντισε να κινηθείς στρατηγικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, παραμένεις για λίγες ώρες ακόμη πρωταγωνιστής της Τρίτης με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο ως το βραδάκι. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες κι εντοπίζεις πολλαπλές ευκαιρίες προσωπικής κι επαγγελματικής εξέλιξης. Ο λόγος προκύπτει από τις θετικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα που υπόσχονται κοινωνικοποίηση, διεύρυνση οριζόντων και εκπλήρωση στόχων. Οι βραδινές ώρες σε ωθούν να εστιάσεις στον υλικό κόσμο, με την μετάβαση της Σελήνης στον Λέοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται πιο πολύ πριν το βραδάκι, αφού η επικέντρωσή σου στους ανθρώπους γύρω σου είναι εντονότερη. Προφανώς και θα μπορέσεις να έχεις ένα νέο φλερτ, αν είσαι μόνος, η θα καλλιεργήσεις ένα πιο θετικό κλίμα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικοί ή άλλοι πόροι σου έρχονται στο προσκήνιο κατά τις βραδινές ώρες. Επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που έλαβες κατά τη διάρκεια της ημέρας και πλέον, πιο συνειδητοποιημένα, προσπαθείς να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Τρίτη σου ξεκινά με μοναχικότητα, όμως συνεχίζει φέροντάς σε στο επίκεντρο της προσοχής. Η Σελήνη με τις υπέροχες όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σου υπόσχεται παρασκηνιακή δράση με ευεργετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Παράλληλα, αντιμετωπίζεις κάποιες ανασφάλειές σου και προχωράς δυναμικά. Έτσι, οι βραδινές ώρες σε βρίσκουν στο επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού όλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή να συζητήσεις για πολύ βαθιά θέματα με το ταίρι σου. Σήμερα εισέρχεσαι σε μία διαδικασία όπου γνωρίζετε και πάλι ο ένας τον άλλον ή αν είσαι μόνος κατανοείς τις ανάγκες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά επωφελείσαι περισσότερο όσο κρατάς χαμηλό προφίλ. Είναι γνωστό ότι δεν είναι κάτι που συνηθίζεις, αλλά είναι σίγουρα τακτική που θα σε προστατεύσει από αναπάντεχα εμπόδια ή περιττό ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη από τον Καρκίνο να μεταβαίνει κατά τις βραδινές ώρες στο ζώδιο του Λέοντα. Συνεπώς, η διάθεσή σου μεταβάλλεται εμφανώς κι από απολύτως κοινωνικός γίνεσαι τέρμα εσωστρεφής. Εκμεταλλεύσου την υπόλοιπη ημέρα, γιατί οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα αυξάνουν τον ερωτισμό, τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή σου! Αν έχεις παιδάκια, είναι σίγουρο πως πρόκειται να περάσετε μία πολύ διασκεδαστική ημέρα όπου ανακαλύπτετε μαζί καινούρια χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, δηλαδή πριν το βράδυ. Η τύχη προκύπτει από καινούριες γνωριμίες που εξελίσσονται σε έρωτα ή από την ενδυνάμωση της ποιότητας του δεσμού που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από τη δικτύωση που μπορείς να κάνεις μέσα στην ημέρα, είσαι σε θέση να λάβεις βοήθεια στα επαγγελματικά σου. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα ικανά να συμβάλλουν θετικά στην ανέλιξή σου ή να ξεκινήσεις συνεργασίες.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου είναι μία αρκετά φιλόδοξη κι ανανεωτική ημέρα η Τρίτη για το ζώδιό σου, αφού η Σελήνη από τον Καρκίνο το βραδάκι προχωρά στον Λέοντα. Έτσι, μπορείς να εξισορροπήσεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου. Είναι θετικό στοιχείο για την προσωπική σου ζωή η μετάβαση της Σελήνης στον Λέοντα, αφού μετά τη δουλειά επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς ή να κανονίσεις όμορφες εξόδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το σύμπαν σε ευνοεί περισσότερο κατά τις βραδινές ώρες. Μέσα από κάποια έξοδο μπορείς να ανακαλύψεις ένα καινούριο ανανεωτικό φλερτ. Αν έχεις δεσμό, είναι πολύ καλή ημέρα για να βγείτε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά φιλόδοξος, ενώ το ένστικτό σου σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις σωστές ευκαιρίες και να εμπιστευτείς τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις περισσότερα. Η σκέψη σου είναι αρκετά δημιουργική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο, σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ λογικό ο ερωτισμός σου να εκτοξευθεί στα ύψη και να αναζητήσεις νέες αισθηματικές εμπειρίες. Εσύ που έχεις δεσμό και οικογένεια, αναμένεται να περάσεις την ημέρα σου αφιερωμένη σε αυτούς. Η Σελήνη μεταβαίνει το βράδυ στο ζώδιο του Λέοντα, όπου σου επιτρέπει να ηρεμήσεις, να περάσεις χρόνο στο σπίτι ή με οικεία πρόσωπα, καθώς και να δώσεις σημασία σε οτιδήποτε έχει πραγματικά ουσία στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι περισσότερο ευνοημένα κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είσαι μόνος, με νέες γνωριμίες, φλερτ κι ευκαιρίες. Αν έχεις δεσμό, ολόκληρη η ημέρα φαίνεται να σε βοηθά να τον ανανεώσεις και να εμβαθύνεις περισσότερο σε αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο συμβόλαιο, μία συνάντηση ή η συλλογή σημαντικών πληροφοριών σχετικές με τον κλάδο εργασίας σου είναι πράγματα από τα οποία μπορείς να βοηθηθείς στα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να επικοινωνείς ξεκάθαρα και να εκφράσεις τις δημιουργικές ιδέες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τρίτη σήμερα, Τοξότη μου με αρκετό ενδιαφέρον, εξελίξεις κι ευκαιρίες στα επαγγελματικά και την προσωπική σου εξέλιξη. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα σου υπόσχεται εύνοια και υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και μπορείς επίσης, να ζητήσεις οικονομική βοήθεια. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό δείχνει τη δυνατότητά σου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις σε θέματα δουλειάς ή να ξεκινήσεις μία υγιεινή συνήθεια. Το βραδάκι γίνεσαι πιο πνευματώδης με την Σελήνη στον Λέοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα δεις μεγαλύτερη εύνοια κατά τις βραδινές ώρες. Μπορείς, πάντως, αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις γνωριμίες μέσα από τη δουλειά σου. Εσύ, δεσμευμένε, περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλευόμενος ένα ακίνητο που σου ανήκει μπορείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Συνιστάται να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι σου ή να φροντίσεις την εικόνα του, ανεξάρτητα από το αν διαμένεις σε αυτό ή το επενδύεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βραδάκι, οπότε κι εσύ μέχρι τότε στρέφεις την προσοχή σου στον περίγυρό σου, το άμεσο περιβάλλον σου και δείχνεις κατανόηση στις ανάγκες κι επιθυμίες τους. Έπειτα, με την Σελήνη στον Λέοντα, θα παρατηρήσεις τον ερωτισμό σου να αυξάνεται αισθητά, αλλά θα προτιμήσεις λίγους και καλούς. Οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί, με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, σε εμπνέουν προς την αναζήτηση ευχάριστων χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι πολύ ενδυναμωμένα και πρέπει οπωσδήποτε να ευχαριστηθείς τη συγκεκριμένη ημέρα. Βγες έξω κι αναζήτησε τον έρωτα αν είσαι μόνος. Εσύ, που έχεις ταίρι, μην ξεχάσεις να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να συνδυάσεις τον απόλυτο συνδυασμό διπλωματικότητας και δημιουργικότητας για να προχωρήσεις μπροστά. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τον περιττό ανταγωνισμό και να συνεργαστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βραδάκι, άρα προτεραιότητά σου αποτελεί η τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεών σου. Βρίσκεις απόλυτη εύνοια σε αυτό το κομμάτι, χάρη στις υπέροχες όψεις της με τον Ποσειδώνα και του Ουρανό που σε βοηθούν να κινηθείς σωστά, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το βραδάκι επικεντρώνεσαι στις σημαντικότερες σχέσεις σου, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι πιο πολύ κατά τις βραδινές ώρες, αλλά η υπόλοιπη ημέρα δεν πηγαίνει καθόλου πίσω, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου κάνεις γνωριμίες ή συνεννοείσαι πιο εποικοδομητικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου κι αναγνωρίζεσαι άμεσα γι’ αυτό. Πολύ πιθανό είναι σήμερα να κάνεις σκέψεις, αναζητώντας μία νέα επαγγελματική συμφωνία ή παράλληλη συνεργασία με όσα κάνεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο σε υπέροχες όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, οπότε κι εσύ έχεις κάθε δυνατότητα να διασκεδάσεις, να ανακαλύψεις νέα χόμπι και να αισθανθείς πραγματική χαρά. Αν έχεις παιδάκια, φρόντισε να βρεις μέσα στην ημέρα χρόνο να παίξετε μαζί. Παράλληλα, η έμπνευσή σου είναι πολύ τονωμένη, όπως και η φαντασία σου, με αποτέλεσμα να αποκτάς και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το βράδυ, με την Σελήνη στον Λέοντα, ενδεχομένως να καταλάβεις, βέβαια, ότι καλή η διασκέδαση, αλλά μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι κατά πάρα πολύ. Δεν έχει σημασία αν έχεις ταίρι ή είσαι μόνος κι αναζητάς τον έρωτα, το σύμπαν σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή συναισθηματικούς διαλόγους που τονώνουν το δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι ιδέες που ‘κατεβάζεις’ είναι απίστευτες και πολύ πρωτοποριακές. Μήπως καλύτερα να τις σημειώσεις, προσπαθώντας να τις υλοποιήσεις στο μέλλον, ως μία κύρια ή παράλληλη πηγή εσόδων;

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπαρτιάτες: Στις 19 Ιουνίου η δίκη Κασιδιάρη και των 11 βουλευτών για εξαπάτηση εκλογέων

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου,...