Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 30 έως 31/3/2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Έντονα συναισθηματικό προβλέπεται αυτό το διήμερο καθώς η ευαισθησία, η ανάγκη για τρυφερότητα και συναίσθημα είναι έντονη. Το Σάββατο καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί η έντονη τάση να ωραιοποιούμε καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσει στο να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσουμε ονειρικό σκηνικό για δύο, να αφήσουμε τις σοβαρές συζητήσεις και απολαύσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπό μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 23 ως 24 Μαρτίου 2024

Την Κυριακή ανεβάζει την διάθεση για δράση, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια αλλά και έντονο υποκειμενισμό, κάτι που πρέπει να αποφύγουμε. Μπορούμε να περάσουμε υπέροχα με τον σύντροφό μας σε παρέες που θα βρεθούμε ή να υπάρξει νέα γνωριμία, για τους αδέσμευτους, που θα είναι μοναδική και θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής ζωής. Ας μην χάσουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές, φορτίζοντας τις μπαταρίες μας για να ανταποκριθούμε στην εβδομάδα που έρχεται.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 30 ως 31 Μαρτίου 2024 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Μοναχικότητα και εσωστρέφεια πιθανά να έχεις Κριαράκι μου. Το Σάββατο εκτοξεύει το συναίσθημα και καλά θα κάνεις να δημιουργήσεις σκηνικό απόλυτου ρομαντισμού για δύο και να αποφύγεις τις συζητήσεις για σημαντικά θέματα που μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις. Την Κυριακή το απόγευμα απογειώνει το κέφι. Μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο εντείνει τις ευαισθησίες και την ανάγκη να βρίσκεσαι σε ένα κόσμο δικό σου, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Από το απόγευμα της Κυριακή όλα αλλάζουν και σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με παρέες και, γιατί όχι, να βρεις το ταίρι της ζωής σου, καθώς η συγκυρία είναι άκρως ευνοϊκή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να συναναστραφείς με το ταίρι σου τα φιλικά σας πρόσωπα είναι έντονη. Το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία για καλλιτεχνικές αναζητήσεις που θα απογειώσουν το κλίμα στη σχέση σου. Το απόγευμα της Κυριακής εντείνει την ευαισθησία, και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για στιγμές έντονου πάθους που θα εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, εξαιρετική ευκαιρία έχεις το Σάββατο να βρεθείς με φίλους σου, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Το απόγευμα της Κυριακής, ευνοεί επιστροφές από το παρελθόν που θα βάλουν φωτιά στην ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της επαγγελματικής σου ζωής να χαλάσουν τις στιγμές με το ταίρι σου, καθώς μπορεί να επικεντρώσει τη σκέψη σου στην καριέρα, αδιαφορώντας για το ταίρι σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται από το απόγευμα της Κυριακής και σου δίνει μοναδικές ευκαιρία για διασκέδαση και υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το πιο πιθανό είναι να είσαι απασχολημένος με την επαγγελματική σου πορεία και αυτό να μην σου επιτρέπει να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Το απόγευμα της Κυριακής μπορείς να απολαύσεις τις φιλικές σου παρέες. Επιπλέον, φέρνει αισιοδοξία αλλά και πιθανή νέα γνωριμία άκρως ευνοϊκή για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεβασμένη είναι η διάθεσή σου, το Σάββατο να δημιουργεί ιδανικό σκηνικό διασκέδασης και κεφιού για εσένα και το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο τις υπερβολές και την υπερευαισθησία, που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές και να πληγώσεις τον σύντροφό σου. Το απόγευμα της Κυριακής κρατεί την αισιοδοξία στα ύψη, όμως πιθανά να επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου, κάτι που θα ενοχλήσει τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η το κέφι είναι δεδομένο. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί το Σάββατο σε ωθεί στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα, γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι. Το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να φέρει στη ζωή σου μία νέα γνωριμία εξαιρετικά ευνοϊκή, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ένταση μπορεί να υπάρξει μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς το Σάββατο σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, έντονη καχυποψία και ανασφάλεια, προκαλώντας πιθανά προβλήματα στη σχέση σου. Το κέφι σου ανεβαίνει από το απόγευμα της Κυριακής και απογειώνει την αισιοδοξία, τον ερωτισμό, την διάθεση να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έντονη εσωστρέφεια και νευρικότητα πιθανά να υπάρξει το Σάββατο και να μην σου επιτρέπει να ξεφύγεις από σκέψεις και φόβους που σε ταλαιπωρούν. Προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να φανεί ιδανική, αλλά να μην είναι. Το απόγευμα της Κυριακής η θετικότητα εκτοξεύεται και είναι πιθανή σημαντική νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου, να περάσετε όμορφα, να ισορροπήσετε από τυχόν ζητήματα. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει άκρως ρομαντικό σκηνικό, αλλά και αυταπάτες, γι’’ αυτό μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, ο ερωτισμός και το πάθος εκτοξεύονται δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για εκ βαθέων εξομολογήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί την διάθεση να βγεις να φλερτάρεις, να εντυπωσιάσεις. Προσοχή το μεσημέρι του Σαββάτου, γιατί σου δημιουργεί άκρατο ρομαντισμό και μπορεί να εξιδανικεύσει νέες γνωριμίες, απογοητεύοντάς σε στο τέλος. Το απόγευμα της Κυριακής ανεβάζει την νευρικότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα.



ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα και οι λεπτομέρειές της μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να χάσεις το μέτρο, προκαλώντας εντάσεις με το ταίρι σου το Σάββατο. Το απόγευμα της Κυριακής απογειώνει την αισιοδοξία σου και είναι ιδανική μέρα να απολαύσεις την ημέρα με το σύντροφο και με φίλους σου περνώντας μοναδικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, γκρίνια και άγχος από καθημερινές ευθύνες μπορεί να μη σου αφήσουν το περιθώριο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, καθώς το Σάββατο δεν σε αφήνει να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Το απόγευμα της Κυριακής απογειώνει το κέφι και την διάθεση για φλερτ, με πιθανές νέες γνωριμίες άκρως θετικές για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μοναδικές ερωτικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου. Το Σάββατο σε βοηθά να εκδηλωθείς έντονα συναισθηματικά. Επιπλέον, άκρως ρομαντική και τρυφερή ατμόσφαιρα, ζήσε τις στιγμές. Το απόγευμα της Κυριακής δημιουργεί προϋποθέσεις για εξόδους σε ήσυχα μέρη με λίγους και καλούς, που θα απολαύσεις με τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι ιδανική μέρα για να περάσεις υπέροχα, να διασκεδάσεις, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσοχή μόνο γιατί μπορείς να ωραιοποιήσεις νέες γνωριμίες και να απογοητευτείς από την εξέλιξή τους. Το απόγευμα της Κυριακής στρέφει σε ωθεί σε ήσυχες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους, που δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα σημαντικό για εσένα πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη ανάγκη για ασφάλεια, γι’ αυτό και πιθανά να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και τον σύντροφό σου. Προσοχή μόνο γιατί το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να σε ωθήσει σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Το απόγευμα της Κυριακής εκτοξεύει το κέφι στα ουράνια και προμηνύει στιγμές απίστευτης χαράς με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, εσωστρέφεια και κυκλοθυμία μπορεί να έχεις το Σάββατο αυτό. Ο συναισθηματισμός γίνεται εντονότερος από το βράδυ και μετά, που πιθανά να μην σε αφήνει να δεις ήρεμα και λογικά και να χαθείς στην ευαισθησία. Το απόγευμα της Κυριακής απογειώνει τη διάθεσή σου και είναι πολύ πιθανές σημαντικές νέες γνωριμίες, άκρως θετικές για εσένα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι έντονη η όρεξη για επικοινωνία και διασκέδαση, γι’ αυτό μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Πρόσεχε μόνο τις υποσχέσεις που δίνεις γιατί μπορεί να πεις λόγια που δεν εννοείς. Το απόγευμα της Κυριακής δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα στο σπίτι για δύο, που μπορείτε να λύσετε ζητήματα που σας ταλανίζουν, βλέποντας πια το μέλλον με αισιοδοξία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε ωθείς να βγεις και να διασκεδάσεις, με πιθανές τις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενθουσιάσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι ακούς και λες γιατί το βράδυ του Σαββάτου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις καθαρά την πραγματικότητα. Το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε γεμίσουν χαρά και γαλήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο αυτό που έχεις ιδιαίτερα ανάγκη είναι να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις μία ήρεμη μέρα μαζί του. Προσοχή ιδιαίτερη το μεσημέρι που εγείρει εντονότερα από ποτέ ανασφάλειες και κτητικότητα, που πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το απόγευμα της Κυριακής απογειώνει το κέφι και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και κοντινά σας πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι επιθυμείς περισσότερο να βρεθείς με ήρεμη παρέα σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από την πολυκοσμία. Προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα και να την εξιδανικεύεις. Το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες άκρως ευνοϊκές μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής για το μεγαλύτερο μέρους του Σαββατοκύριακου. Είσαι επικοινωνιακό, χαρούμενος, αισιόδοξος, πιθανά όμως και λίγο ευερέθιστος και αυτό να σου δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση σου. Το βράδυ του Σαββάτου δεν αφήνει καθαρό τοπίο και οι εντάσεις είναι πιθανές. Το απόγευμα της Κυριακής υπόσχεται μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου σε πιθανές κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε βοηθά να λάμψεις, να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά προσεκτικός το μεσημέρι του Σαββάτου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει να εξιδανικεύσεις νέες γνωριμίες που δεν το αξίζουν. Το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να υπόσχεται μία σημαντική νέα γνωριμία που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ