Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor Spoiler αποχώρηση 18/3: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 18/3: Το Survivor άλλαξε ξανά. Ο διαφοροποιήσεις έφεραν τους κόκκινους σε δύσκολη θέση. Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα βγει στον τάκο στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη. Δεν έχουμε κάποιο Survivor spoiler ούτε για την ασυλία, ούτε φυσικά για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δεν ήταν μόνο αυτό. Διότι, οι αλλαγές των ομάδων ήρθαν σε γνώση σας πάλι μόνο από αυτή τη γωνιά. Μην το πολυλογούμε όμως, δεν έχουμε εικόνα για απόψε στο Survivor 2024. Ωστόσο, η εκτίμηση μπορεί να γίνει. Η πρώτη μέρα των δύο ομάδων έδειξε πολλά.

Το πιο βασικό ερώτημα είναι ένα: Πάμε σε άνδρες υποψηφίους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ή θα έχουμε πάλι γυναικεία μονομαχία;

Survivor spoiler αποχώρηση 18/3: Αυτός θα βγει στον τάκο;

Οι Διάσημοι πήραν τις αποφάσεις του. Η επιθυμία των κόκκινων είναι να ενισχύσουν το ανδρικό τους κομμάτι. Με άλλα λόγια, άνδρα θέλουν να διώξουν οι μπλε. Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όλα δείχνουν πως οι μπλε κερδίζουν την ασυλία. Αν όντως επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Ο Παπαχαραλάμπους θα βγει στον τάκο δεδομένα. Αν όχι απόψε, σε μία από τις επόμενες χαμένες ασυλίες των Διασήμων. Δεν πρόκειται να πάνε στην Άιρα οι κόκκινοι.

Τι θα κάνουν όμως οι Μαχητές αν κληθούν να ψηφίσουν; Θα πάνε σε άνδρα, ή θα επιλέξουν την Ευγενία Μπόρλα;

Η αίσθηση που έχουμε είναι πως θα πάνε σε άνδρα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εν αναμονή…

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημαθία: «Δεν τα ακούμπησα τα κορίτσια» λέει ο ιδιοκτήτης αλόγων για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης αλόγων από την Ημαθία, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία και με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς έγινε...