Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 4/3: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor spoiler 4/3: Το Survivor μπήκε στην 9η εβδομάδα και την πρώτη με 4 ασυλίες. Τουλάχιστον για το Survivor 2024 είναι μια πρώτη αλλαγή. Οι Διάσημοι κέρδισαν την 1η ασυλία. Ποιος θα κερδίσει την 2η ασυλία απόψε;

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Υπάρχει θέμα στο εσωτερικό της μπλε ομάδας. Η ψηφοφορία έδειξε πως αυτό είναι μεγάλο. Διότι, οι Μαχητές δεν θα έβγαζαν την Μαριλίνα υποψήφια αν δεν το είχε ζητήσει η ίδια. Με φιλίες και συμπάθειες ψηφίζει το παρεάκι που έχει δημιουργηθεί.

Μάλιστα αυτό κατηγορεί τον Τζέημς και την Σταυρούλα και όσους πήγαν κοντά τους. Στην πράξη εις βάρος των Μαχητών οι υπόλοιποι μπλε λειτουργούν.

Η νέα προσθήκη των μπλε δεν φάνηκε και τόσο δυνατός παίκτης. Επιπρόσθετα, ο Παντελής είναι αρκετά αδύνατος. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος έδειξε πιο έτοιμος να βοηθήσει τους Διάσημους. Οι δε κόκκινοι κέρδισαν χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό κι αν ήταν είδηση.

Το 1-0 έγινε για τους Διάσημους. Είχαν ανάγκη να κερδίσουν μία ασυλία και να ξεκινήσουν με το δεξί. Με την επιστροφή της Δαλάκα και άλλων παικτών που είναι τραυματίες μένει να δούμε αν θα μπορούν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο στις νίκες.

Survivor spoiler 4/3: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!

Από το trailer βλέπουμε ξανά το χάος στην μπλε παραλία. Δεν είναι στα καλά τους οι Μαχητές. Ωστόσο, οι μπλε είναι καλύτερη αγωνιστικά ομάδα. Ειδικά με την Ασημίνα και την Δαλάκα εκτός, τον Σάββα ανέτοιμο, το πράγμα κάνει μπαμ για το που πάει.



Από την άλλη μεριά, οι Διάσημοι βρίσκουν λύσεις και τρόπο να παίρνουν νίκες. Ειδικά όταν υπάρχει και κάποιο μεγάλο έπαθλο. Βέβαια, απόψε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα χτίσουν σερί οι Διάσημοι ή θα αντιδράσουν οι Μαχητές

Αντίδραση θα έχουμε.

Διότι, οι Μαχητές κερδίζουν την 2η ασυλία και κάνουν το 1-1. Οριστικό και επιβεβαιωμένο το survivor spoiler για τη νίκη των μπλε. Το συνολικό σκορ στις νίκες θα πάει στο 18-16.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ