Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 10/3: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor spoiler 10/3: Διάσημοι ή Μαχητές; Οι νέοι κόκκινοι, ή νέοι μπλε; Αυτό είναι το ερώτημα. Ποιος θα ξεκινήσει με το δεξί στις ασυλίες του Survivor μετά τις αλλαγές. Διότι, στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουμε νέες ομάδες από την Κυριακή.

Το Survivor spoiler είναι οριστικό και κλειδωμένο. Έχουμε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία. Η πρόβλεψη υπήρχε από νωρίς. Αλλά ο νέος διαχωρισμός των ομάδων θα φέρει κάποια αναταραχή. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για τους παίκτες. Όλοι την έχουν περάσει, θα την περάσουν και οι παίκτες του Survivor 2024.

Μια αλλαγή ήταν επιβεβλημένη. Διότι, οι Μαχητές είχαν ξεκινήσει σερί νικών. Τη μια μετά την άλλη έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. Μαζί ε τους τραυματισμούς όλο το σκηνικό ήταν προβλέψιμο. Με άλλα λόγια, ξέραμε και ποιος θα κερδίσει και ποιος παίκτες θα βγει στον τάκο.

Στο trailer είναι φανερό πως οι παίκτες παθαίνουν σοκ με τα νέα δεδομένα. Δεν θα είναι απλή διαδικασία.

Survivor spoiler 10/3: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!

Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα έχει προβάδισμα. Γενικά στον διαχωρισμό. Από την άλλη, Τζέημς και Σταυρούλα παραμένουν στην ίδια ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ξέρουν να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και να κερδίζουν όταν είναι αουτσάιντερ.

Βέβαια, η Δαλάκα θα έχει μαζί και τον Φάνη πλέον. Αυτό δεν κάνει την κόκκινη ομάδα τεράστιο φαβορί για την πρώτη ασυλία;

ΝΑΙ…

Διότι, οι Διάσημοι κερδίζουν την 1η ασυλία. Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler για τη νίκη των κόκκινων. Το σκορ με τις νέες ομάδες θα πάει στο 1-0.

Να σημειώσουμε πως με τις προηγούμενες, οι Μαχητές έκλεισαν με 19-18 υπέρ…

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δείτε ΕΔΩ τους νέους Διάσημους και Μαχητές!

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ