Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος και ο Ιούλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν από τον Κίμωνα

Ο Σπύρος και ο Ιούλιος αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την απρόσμενη επιστροφή του Κίμωνα στη βίλα του.

Ξαφνικά, ο Σπύρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού πλέον ο Ιούλιος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, κρατώντας όμηρο τον φίλο του, τον Μανωλάκη.

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο και κωμικοτραγικές καταστάσεις στο εικοστό τέταρτο επεισόδιο της κωμικής σειράς ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις 21:45.

Ο Σπύρος και ο Ιούλιος αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να τις λύσουν αργότερα, καθώς θα βρεθούν σε δύσκολη θέση μετά την απρόσμενη επιστροφή του Κίμωνα Βασιλείου στη βίλα του.

Έτσι, θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, για ακόμα μια φορά, ώστε να καταφέρουν να ξεμπλέξουν μαζί. Ξαφνικά, ο Σπύρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού πλέον ο Ιούλιος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, κρατώντας όμηρο τον φίλο του, τον Μανωλάκη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο...