Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Η Νάντια σώζει τον Μαθιό! Έτσι γλιτώνει πάλι από τη φυλακή!

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Όταν ο Χρήστος Γιακωβάκης στη σειρά Σασμός, την κάλεσε στην Κρήτη για να την ανακρίνει για τον θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη, ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε ότι σε αυτό το ταξίδι της θα έβρισκε τις ρίζες της ή, όπως τόνιζε και η ίδια, ότι ανήκει κάπου.

Η Νάντια επέστρεψε στην Ανω Ποριά πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει στις έρευνες του εισαγγελέα, αλλά όταν εκείνος άρχισε να τη ρωτάει για την οικογένειά της, τα πράγματα ζόρισαν. Για να τη βοηθήσει, όταν εκείνη τόνισε πως η μητέρα της τα είχε μετον Στεφανή, διέταξε να γίνει η εκταφή του, προκειμένου να πάρουν δείγμα και να μάθουν αν οι δυο τους έχουν συμβατό DNA. Και τελικά έχουν.

Η Νάντια είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας Σταματάκη και άπαντες της άνοιξαν την αγκαλιά τους. Επιτέλους, νιώθει ότι ανήκει κάπου και σκέφτεται πως θα ήταν τέλεια αν ζούσε και ο Νικηφόρος για να χαρεί μαζί της.

Τα προβλήματά της όμως με την εισαγγελία δεν θα τελειώσουν τόσο γρήγορα. Οταν η Νάντια ρωτήσει τον Χρήστο αν έχουν πιάσει τον δολοφόνο του πατέρα της, εκείνος θα της απαντήσει αρνητικά αλλά θα παραδεχτεί πως πρώτος ύποπτος είναι ο Μαθιός.

Η ταραχή της θα είναι ευδιάκριτη και θα αρχίσει να ψάχνει αν ισχύει η πληροφορία αυτή. Το πρώτο άτομο που θα ρωτήσει θα είναι η Βασιλική. Εκείνη θα της πει ότι ο Μαθιός την έβαλε στο σπίτι τους χωρίς καν να την ξέρει ενώ για τον Γιακωβάκη λέει ότι δεν είναι σε θέση να τον γνωρίζει!

Μάλιστα για να την πείσει της λέει να πάρει και να ρωτήσει τον ίδιο! Και όντως η Νάντια θα σπεύσει να ρωτήσει τον Μαθιό, ο οποίος όμως θα της απαντήσει με μισόλογα καθώς, όπως θα πει στη γυναίκα του λίγο αργότερα, δεν εμπιστεύεται το νεαρό κορίτσι.

Η Νάντια όμως θα έχει πάρει την απάντησή της. Ετσι, όταν βρεθεί ξανά απέναντι από τον Χρήστο Γιακωβάκη, θα του πει ότι ο Ευθύμης σκότωσε τον πατέρα της αφού η ίδια τον άκουσε να περιγράφει στο τηλέφωνο πώς το έκανε! Του ζητάει συγνώμη λέγοντας πως δεν το είπε νωρίτερα γιατί φοβήθηκε αφού πίστευε πως θα κατηγορηθεί κι εκείνη ως συνεργάτης του!



Ο Χρήστος θα τη ρωτήσει αν είναι σίγουρη και όταν εκείνη γνεύσει θετικά, θα την αφήσει να φύγει. Ο Αντώνης θα είναι ο πρώτος που θα μάθει ότι ο Μαθιός απαλλάσσεται των κατηγοριών για τον φόνο του Στεφανή και θα πάει να του το ανακοινώσει, όπως και το ότι ο φάκελος δολοφονίας τού Στεφανή κλείνει.

Πηγή: mediatime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27 και 28 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση… της Άντας Λεούση Αστρολόγος – Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν...