Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ: Καλλιόπη και Παύλος ψάχνουν την αλήθεια για τη Θοδώρα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Ο Χρήστος μετά την όμορφη βραδιά με την Στέλλα και τον πατέρα της, αποφασίζει να την ευχαριστήσει κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη. Η Καλλιόπη με τον Παύλο έχουν απορίες για το τι συμβαίνει μεταξύ Αργυρώς – Θοδώρας και αποφασίζουν να μάθουν.

Η Θοδώρα με τη σειρά της βασανίζεται με την απόρριψη της Αργυρώς και με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Βασιλική την απόφαση που πήρε.

Ο Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εξέλιξη με τον αδερφό του, που δεν περίμενε με τίποτα. Όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στην Νάντια, η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με την Σάντρα σε μια περίεργη στιγμή και το παρεξηγεί…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η έλευση της Σάντρας στο χωριό γίνεται δεκτή με χαρά. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για έναν από τους κατοίκους του, που θα περιπλέξουν τα πράγματα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη, μπερδεύοντας τόσο τη Λεμονιά όσο και το Γιώργο.

Ο τελευταίος σκέφτεται να ομολογήσει όλα όσα συνέβησαν με τον Φαρμάκη στον εισαγγελέα, αλλά ο Αντώνης τον αποτρέπει.




Η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται να γιορτάσει τα νέα της έλευσης του νέου μέλους της, αλλά στο σπίτι των Βρουλάκηδων τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν.

Η Μαρίνα δε φαίνεται διατεθειμένη να δεχτεί τα μυστικά που όλοι κρύβουν από αυτή, ενώ η Αργυρώ απορρίπτει κάθε περίπτωση να τα ξαναβρεί με τη Θοδώρα. Η καταιγίδα έρχεται και δε θ’ αργήσει να ξεσπάσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ