Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Βάφει τα χέρια της με αίμα για να σωθεί – Ο φόνος που θα συγκλονίσει

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Κόβουν την ανάσα όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 , με τη Φρόσω να αναγκάζεται να σκοτώσει προκειμένου να σωθεί.

Η Φρόσω που έχει βιαστεί κατ’ επανάληψη από τον Νάτση, το σκάει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στη καλύβα του Μέλιου, ενός καλοπροαίρετου βοσκού, ο οποίος την φροντίζει.

Την ίδια ώρα ο Ηλίας δίνει εντολή στους παραγιούς του, τον Θωμά και τον Λούη να ψάξουν σε όλη την περιοχή γύρω από την Τρίπολη για να την βρουν.

Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό MyTV , εκείνοι εντοπίζουν την καλύβα που κρύβεται η Φρόσω και ρωτούν τον Μέλιο αν έχει δει κάποια κοπέλα να τριγυρνάει εκεί μόνη της. Εκείνος καταλαβαίνοντας ότι η Φρόσω φοβάται, τη προστατεύει και την κρύβει για να μην πέσει στα χέρια τους.

Όταν όμως λόγο αργότερα η Φράσω βγαίνει από την καλύβα ο Θωμάς την βλέπει και δια της βίας την αναγκάζει να τον ακολουθήσει στο αρχοντικό του Ηλία.

Στον δρόμο όμως η Φρόσω όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες», καταφέρνει και του ξεφεύγει και στη συνέχεια ακολουθεί μια μάχη ανάμεσα τους καθώς η κοπέλα προσπαθεί να μην αφήσει τον παραγιό του Νάτση να την οδηγήσει πίσω στο κολαστήριο της. Και ενώ οι δυο τους παλεύουν, προσπαθώντας η Φρόσω να του ξεφύγει, τον ρίχνει σε έναν γκρεμό, όπου εκείνος σκοτώνεται ακαριαία.



Διαπιστώνοντας η Φρόσω ότι έγινε φόνισσα πανικοβάλλεται και επιστρέφει στην καλύβα του Μέλιου, αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Η κοπέλα προσποιείται ότι δεν έφυγε καθόλου από την καλύβα και αγωνιά για το αν θα ανακαλύψουν τον φόνο του Θωμά.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...