Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος σώζει την Όλγα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Η παρέμβαση της μαμής προκαλεί ακατάσχετη αιμορραγία στην Όλγα και ο Σώτος τής σώζει τη ζωή. Την ίδια στιγμή, η Φρόσω κινδυνεύει να καεί ζωντανή και όταν σώζεται ξυπνάει ξανά στο σπίτι του Νάτση. Εν τω μεταξύ, η Μάγια συγκρούεται με την οικογένειά της για τη Βασιλική.

Η ζωή της Όλγας βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς μετά την παρέμβαση της μαμής έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Έτσι, η Αρχοντούλα στέλνει τη Δεσποινιώ να φωνάξει τον Σώτο για να τη σώσει, καθώς είναι τελειόφοιτος της Ιατρικής.

Πράγματι, ο νεαρός πηγαίνει αμέσως εκεί και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του με αποτέλεσμα η Όλγα να αισθάνεται καλύτερα. Εν τω μεταξύ, στο εργοστάσιο ο Κοσμάς προσπαθεί να διαχειριστεί το εργατικό ατύχημα, έχοντας απέναντι του τους εργάτες και το συνδικάτο.

 

Την ίδια ώρα, π Νέλλα περνάει μία ερωτική βραδιά με τον Τάσο, όμως ξυπνώντας διαπιστώνει ότι ο εραστής της λείπει από το πλάιτης. Συγχρόνως, ο Κοσμάς προσπαθεί να εξαγοράσει τη σιωπή των οικογενειών των θυμάτων για να αποφύγει το πολιτικό και οικονομικό κόστος.



Αργότερα, η Νέλλα μιλάει άκαρδα στην Όλγα, απαιτώντας από τα υπόλοιπά κορίτσια να της αποκαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας του μωρού της ψυχοκόρης της, καθώς μία έμμονη ιδέα έχει μπει στο μυαλό της και φοβάται ότι η κοπέλα περιμένει το παιδί του Κοσμά.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ