Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος ερωτεύεται τη Μαρίκα

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και στα επόμενα επεισόδια όμως, οι εξελίξεις θα επικεντρωθούν γύρω από τη Μαρίκα.


Η σειρά του ΑΝΤ1 που εντυπωσιάζει στην τηλεθέαση, εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Σώτος ερωτεύεται τη Μαρίκα

Στη συνέχεια της σειράς που κάνει πάταγο, η Μαρίνα θα είναι αυτή που θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται και να παίρνει μια περίεργη τροπή.

Για αυτό μάλιστα θα φέρει ευθύνη ο Σώτος, ο οποίος αρχίζει να νιώθει πράγματα για εκείνη και σύντομα θα δείξει το ενδιαφέρον του κάνοντας τη κίνηση του.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός γιος της Νέλλας δείχνει να γοητεύεται από τη Μαρίκα και νιώθει την ανάγκη να την γνωρίσει καλύτερα και να περάσουν τη σχέση τους σε άλλη φάση.

Εκείνη όμως δεν νιώθει προς το παρόν το ίδιο και τον αποφεύγει..

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54 Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη με τα κενά μνήμης και την...