Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6

Επεισόδιο 5

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση. Η Μάγια κάνει μια πετυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Ακρόπολις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της.

Ο Ερμής συνεχίζει τον εκβιασμό στην Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση. ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6 (VIDEO)

Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία… ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6 (VIDEO)

Επεισόδιο 6

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά τον εργάτη του Νάτση και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί την βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του…

Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εpαστή της Τάσο αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.



Η Μάγια συναντά την Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γραμματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2 ΕΔΩ

3-4 ΕΔΩ

7-8 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ