Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή

Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1.

Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν. Ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός. Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο του Δημήτρη και της Άννας.

Η Σύλληψη ενός ανθρώπου-κλειδί θα οδηγήσει σε ένα ακόμη στοιχείο για τη δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν.



Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για την σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν….

Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή στήνουν το Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ