Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10/3/2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Μαρτίου 2024. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Την εβδομάδα αυτή έχουμε την Τρίτη το τετράγωνο του Δία με την σύνοδο Αφροδίτη – Άρη και εδώ μιλάμε για μια τεράστια υπερβολή, χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να φέρει μεγάλη υπερένταση και μια τάση ανταγωνισμού κυρίως στις σχέσεις. Βέβαια μπορεί να φέρει και μεγάλη σπατάλη και έκτακτα έξοδα, γενικά δημιουργεί έναν εκνευρισμό και πιο πολύ στα ζώδια του σταθερού σταυρού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Παρασκευή 1 Μαρτίου έχουμε το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία, μια όψη που ρίχνει τους τόνους και καταλαγιάζει τους τόνους, έχει να κάνει με επέκταση και είναι βοηθητική για επαγγελματικά και οικονομικά.

Ενώ Κυριακή κλείνει η εβδομάδα με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού δημιουργεί πάρα πολύ μεγάλη ένταση και να φέρει στα όρια τους κάποιες σχέσεις για αυτό θέλει προσοχή πως διαπραγματεύεστε τις σχέσεις σας.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την εβδομάδα από 4 ως 10 Μαρτίου 2024.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 Όλα δείχνουν ότι ο Παρασκευάς θ' ανέβει τα...