Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/3/2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαρτίου 2024. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Η εβδομάδα αυτή έχει ένα από το πιο σημαντικά γεγονότα που είναι η είσοδος του Ήλιου στον Κριό που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της Άνοιξης δηλαδή την εαρινή ισημερία. Έχουμε λοιπόν νέα ξεκινήματα, συναισθηματική ανάταση και μια όρεξη για να επιτύχουμε τους στόχους μας με θάρρος, αναγέννηση. Με το που περάσει ο Ήλιος θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που από μόνη της έχει το στοιχείο της αναγέννησης.

Στις 23 Μαρτίου θα έχουμε το δεύτερο μεγάλο γεγονός την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει εκεί ως 30 Απριλίου, είναι ένα περιβάλλον που δεν του ταιριάζει γιατί στον Άρη δεν αρέσει η εσωστρέφεια και ο ρομαντισμός θέλει δράση και ενέργεια. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε ρόλο άμυνας και επίσης επειδή υπερχειλίζει το συναίσθημα μπορεί να μας οδηγήσει σε εκρήξει.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την εβδομάδα από 18 ως 24 Μαρτίου 2024.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ