Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: Ο Κοσμάς καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1.

Ο Έβαν φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή που νιώθει. Η Έλενα προετοιμάζεται για την μεγάλη συνέντευξη, που θα της δώσει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ στην ζωή της, με τον Νικόλα για άλλη μια φορά να είναι στο πλάι της.

Ο Κοσμάς, όσο κι αν ελπίζει σε μια επανασύνδεση, καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία.

Η συγκατοίκηση της Κάτιας με τον Άλκη ξεκινάει με σύννεφα στη σχέση τους…

Το παρελθόν του Φίλιππου του χτυπά την πόρτα, την ώρα που ο Άλκης βγαίνει εκτός εαυτού με τον υπερπροστατευτικό Νικόλα και αποφασίζει να τραβήξει τις γραμμές του. Η ξαφνική αδιαθεσία της Κάτιας, θα ταράξει την παρέα…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Φτάνει η ώρα που η Έλενα και ο Νικόλας πρέπει να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Έλενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα.

Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Άλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του, το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Έλσα.



Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία… την στεναχώρια του Πάρη.

Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με τον άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ