Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Απριλίου 2024

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε κοντά ή μακριά με τον αγαπημένο σας; Προσοχή στη συμβουλή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας και της πανσελήνου στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας: Αν φέρεστε ανταγωνιστικά και εξουσιαστικά θα απομακρύνετε τον αγαπημένο σας, ενώστε λοιπόν τις δυνάμεις σας και μην αφήνετε να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη απόσταση, κάντε μια ευχάριστη συμμαχία έστω κι αν είναι προσωρινή. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να σας προσθέσει άγχος και πίεση και να ενεργείτε περισσότερο δυναμικά.

Αν ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας για να σκεφτείτε, ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει. Απλά μην το κάνετε στο άψε σβήσε, σκεφτείτε πολύ. Αποκαλύπτονται κάποια πράγματα στη σχέση σας που μπορούν να σας βοηθήσουν στη δύσκολη ανάβασή σας. Καλλιεργήστε την ηρεμία και τις οικείες συνομιλίες και φροντίστε να μη μιλήσετε μέχρι να βγει ο ήλιος!

ΤΑΥΡΟΣ

Τιμώντας τις εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί να σας οδηγήσει να βρείτε την αλήθεια ή να έχετε μια συναρπαστική και σημαντική ανακάλυψη σχετικά με το ερωτικό μέλλον σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, και μαζί με την Ηλιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στον πνευματικό και καρμικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να θεραπεύσετε τις πληγές που πονάνε. Ίσως ένας άνθρωπος από το παρελθόν σας θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος οδηγός στην τρέχουσα αναζήτησή σας για την ευτυχία. Θα μπορούσε ακόμη και να σας βοηθήσει να ανοίξετε την χρυσή πόρτα της αλήθειας, δείχνοντάς σας πως να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Βιάζεστε; Η σε βάθος έρευνα και το ανοιχτό μυαλό σας θα φέρουν την εκκαθάριση στη ψυχή σας. Ακολουθήστε την παρόρμηση της ψυχής σας για εσωτερική αλλαγή και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καταπληκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού και η εξυπνάδα σας σας χαρίζει μοναδικές και τρελές ερωτικές στιγμές. Το κίνητρο για να ενισχύσετε αυτή την … τρέλα είναι η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας που σας κρατούν απασχολημένους! Σας καλούν να πετάξετε με τα κοινωνικά φτερά σας, σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα όνειρά σας και να συνδεθείτε με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες και ιδανικά με σας. Ίσως ένας/μία πρώην είναι πραγματικά μέσα στο μυαλό σας! Γιατί να αισθάνεστε μόνοι όταν έχετε τους φίλους σας γύρω σας; Ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να ανακαλύψετε χαμένους φίλους ή να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α που δεν είχε τόσο χρόνο για σας τον τελευταίο καιρό. Είστε σε σχέση; Σταματήστε να είστε χώρια και προγραμματίστε καυτές ερωτικές νύχτες, γίνετε πιο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βλέπετε επιτέλους μια όαση στην έρημο της ερωτικής σας ζωής. Με την πανσέληνο στον Σκορπιό να φωτίζει τον λαμπερό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας γίνεστε πιο ερωτικοί και παθιασμένοι, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να ανοίξετε ένα νέο, εξάμηνο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Αν είχατε διανύσει μια εποχή συναισθηματικής ξηρασίας, τώρα βλέπετε τα λουλούδια της αγάπης να βλασταίνουν και πάλι. Φυσικά, είναι στο χέρι σας να ανταποκριθείτε, το σύμπαν σας επισημαίνει ότι κάπου κρύβεται ο έρωτας γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί. Βγείτε λοιπόν έξω και διασκεδάστε! Γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ενώ είστε σε ένα πάρτι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα χώρο διασκέδασης. Είστε σε σχέση; Αναζητήστε ενεργά τρόπους για να κρατήσετε ζωντανή τη σπίθα του έρωτα. Είστε πιο παιχνιδιάρικοι και γίνεστε μαζί ένα δυναμικό, κοινωνικό ζευγάρι.

ΛΕΩΝ

Λαχταράτε το πάθος και την οικειότητα αλλά μήπως προσπαθείτε να επιβάλετε τις επιθυμίες σας; Εάν είστε αυθάδεις δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε. Με τον Άρη στους Ιχθύς και στον απόκρυφο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας ίσως και να γίνετε πιο ιδιότροποι από το συνηθισμένο όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων σας, ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόν τον νέο εαυτό σας! Είστε μόνοι; Μυστηριώδεις χαρακτήρες θα τραβήξουν την προσοχή σας, αλλά εάν επιλέξετε να εμπλακείτε σε κάτι έντονο σκεφτείτε πριν ενεργήσετε. Ενώ θα είναι συναρπαστικές οι στιγμές, θα μπορούσε να κάνει κακό στη ψυχή σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τη συμπαντική ενέργεια ενεργοποιώντας τη διαίσθησή σας. Μερικές φορές οι άνθρωποι ή τα πράγματα που προσελκύουμε περισσότερο αντικατοπτρίζουν τις ιδιότητες του εαυτού μας. Ο Άρης σας στέλνει ηχηρά μηνύματα: Κινηθείτε αργά και προσεκτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε την κόκκινη σημαία του ανάδρομου Ερμή στον κακεντρεχή και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, είναι καλύτερα να εξερευνήσετε σε βάθος τα πάντα τώρα, παρά αργότερα. Θα μπορούσατε να έρθετε αντιμέτωποι με ένα παλιό μοτίβο συμπεριφοράς στη σχέση σας, ίσως ξεχασμένο από το παρελθόν, το οποίο είτε θα σας κάνει να θέλετε να τρέξετε μακριά ή να υποχωρήσετε. Αν είχατε αποτύχει στο παρελθόν με ένα σχέδιο δράσης σας, τώρα μπορείτε να αναστρέψετε αυτό το σενάριο κάνοντας προσεκτικά και αργά βήματα. Μπορεί ακόμα να συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας για ένα οικονομικό πρόγραμμα ή για το χάος στον προϋπολογισμό σας. Αν θρηνείτε ακόμα κάποιον/α από το παρελθόν και είστε σε ερωτικό πένθος, ο ανάδρομος Ερμής σας δυναμώνει στο ταξίδι της επούλωσης.



ΖΥΓΟΣ

Ανακοίνωση της Ηλιακής έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων: Η σχέση σας θα είναι το επίκεντρο του μήνα, ή θα βαδίσετε μαζί ή θα τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να υποχωρείτε και να χάσετε τον εαυτό σας αν βλέπετε ότι οι βασικές ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται. Αν συνέχεια τρέχετε να ικανοποιήσετε έναν απαιτητικό άνθρωπο (και δυστυχώς, μάλλον θα το κάνετε) θα διαταραχθεί η αρμονία και η ισορροπία της σχέσης σας πράγμα που σας βάζει από κάτω. Ίσως χρειαστεί να θέσετε όρια. Αν τα πράγματα βαίνουν ομαλά, θα θελήσετε να επικεντρωθείτε σε κοινούς, μακροπρόθεσμους στόχους. Γάμος, παιδιά, συγκατοίκηση είναι όλα απαραίτητα! Δεν βλάπτει όμως να προβείτε σε μια επαναξιολόγηση, ειδικά αν είστε με κάποιον/α που αισθάνεστε ότι μπορεί να μην είναι και ο Number One στη ζωή σας. Ποιός ξέρει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά! Οι πλανήτες κάνουν σχέδια για σας και σας δίνουν θάρρος και δύναμη! Με τον Άρη στους Ιχθύς και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναπνέετε φρέσκο αέρα στην αγάπη αλλά ο Άρης μπορεί να σας κάνει αδιαπραγμάτευτους. Τώρα μπορεί εύκολα να χάσετε τον εαυτό σας με κάποιον/α που δεν είναι τόσο ξεκάθαρος μαζί σας, βυθίζεστε στα συναισθήματά σας. Κρατηθείτε ήρεμοι και προσαρμόστε κάποια πράγματα στα μέτρα σας, μόνο για εσάς. Ο τολμηρός Άρης σας κάνει να τρέχετε με υψηλή ταχύτητα, είστε ένας ατρόμητος αγωνιστής. Μπορεί ακόμα και να ενδιαφερθείτε περισσότερο για κάτι προσωρινό τώρα και όχι για κάτι μόνιμο. Οι δυναμικές και τολμηρές προσωπικότητες θα σας ανάψουν τη φλόγα του πάθους. Αλλά δεν ξεχνάτε: Δεν είστε κτήμα κανενός!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας εμπνέει να ενεργήσετε και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε μια παλιά αγάπη, ίσως και να κάνετε ένα νέο άνοιγμα σε μια σχέση που νομίζατε ότι είχε τελειώσει. Μπορεί ακόμα και να βυθιστείτε σε ένα παλιό πάθος που σας είχε μείνει απωθημένο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε ένα ταξίδι σε ένα μέρος που σας είναι γνώριμο και οικείο. Ποιός ξέρει; Εάν αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη να ξεφύγετε από την πλήξη και τη ρουτίνα σας, κάντε αυτό που ονειρεύεστε και σας περιμένει μια ερωτική σχέση που προσθέτει αλατοπίπερο στη ζωή σας. Μείνετε ανοικτοί σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, μιλήστε με όλους αλλά μη δεσμεύετε την ψυχή σας, όχι πριν το πέρας της ανάδρομης πορείας του Ερμή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής και να προχωρήσετε μπροστά; Η έξοδός σας θα μπορούσε να είναι μάλλον δραματική, αφήνοντας άναυδο τον αγαπημένο σας. Η Ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του τέλους των πραγμάτων, σας ωθούν σε διασπαστικές ενέργειες οι οποίες υπέβοσκαν καιρό τώρα στο μυαλό σας. Δείξτε τουλάχιστον λίγο ευαισθησία, ίσως στην πραγματικότητα να θέλετε κατά βάθος αυτό το πρόσωπο και πάλι, ποτέ δεν ξέρετε. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην είστε παρορμητικοί, εκτός κι αν κάνετε έναν εκτενή έλεγχο προτού δράσετε. Το σύμπαν προσθέτει τώρα άγχος και πίεση και μπορεί να σας κάνει να βιαστείτε, έτσι κάντε όλες τις αναγκαίες επιθεωρήσεις για να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά αυτό που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί εσείς να θέλετε να πάτε ένα ταξίδι, να εξερευνήσετε βαθύτερα τη σχέση σας, αλλά ο ανάδρομος Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σας προειδοποιεί: Προσέξτε τα λόγια σας! Η επικοινωνία σε σχέση με ζητήματα του παρελθόντος και η έντονη ροή της συζήτησης θα βλάψει και τους δυο σας! Ο έρωτας είναι στο πλευρό σας και μπορεί ακόμη και να σας φέρει πίσω μια παλιά ερωτική φλόγα. Ίσως έχετε εκκρεμότητες που σας δένουν ή θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι προσπάθειές σας θα μπορούσαν να φέρουν επιτυχία, έτσι μην φοβάστε να μιλήσετε, να γίνετε πιο τολμηροί. Τα αστέρια είναι σύμμαχοί σας στην επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν. Μπορείτε να προβάλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις και θα σας αγαπήσουν! Κλέβετε την παράσταση και γεμίζετε τις άδειες συναισθηματικές δεξαμενές σας. Μείνετε συντονισμένοι!

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, και μαζί με τον Άρη στο ζώδιό σας σας παρασύρουν σε ένα άκρατο πάθος και ρομαντισμό, σας ταξιδεύουν κάτω από τον ήλιο της άνοιξης σε ξέφρενες και γλυκές ερωτικές αποδράσεις! Θέλετε να χάσετε τον εαυτό σας σε μια αγάπη, ακόμα κι αν είναι δίχως αύριο, χωρίς να ασχολείστε με τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ξεφεύγετε σε μια καυτή απόδραση, ίσως κάπου ήρεμα και κοντά στο νερό. Αν είστε σε σχέση, βγάλτε αυτά τα ροζ γυαλιά, βάζοντας τον αγαπημένο σας πάνω σε ένα βάθρο, θα δυσαρεστηθείτε αργότερα. Αν και είναι διασκεδαστικό να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους, είναι επίσης σημαντικό όμως να τους δείτε γι’ αυτό που είναι. Είναι καλύτερο να συζητήσετε και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα πριν έχετε μεγάλα δράματα.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ